Jezivo

Naočale preminulog Paula Walkera prodaju se na aukciji!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Naočale koje je Paul Walker nosio u trenutku stravične nesreće, prodaju se na aukciji.

Naočale koje je nosio poznati glumac Paul Walker, kao i krhotine njegova automobila te aparat za gašenje požara s mjesta nesreće prodaju se na jezivoj aukciji, piše Daily Mail.

Pogledaj i ovo showbuzz Novi dokazi Otkriven pravi uzrok smrti Paula Walkera!

Otkrivena oporuka tragično preminulog Paula Walkera

Organizator aukcije tvrdi da je stao kraj glumčeva skršenog automobila u kalifornijskoj Santa Clariti jer je htio pomoći.
Iako ga je policija otjerala s mjesta nesreće, vratio se nakon što su obradili mjesto nesreće i pokupio iz grmlja ostatke stravične nesreće u kojoj je poginuo poznati glumac.

Ostaci nesreće prodaju se na stranici BidAMI.com do 27. ožujka, a naočale, koje je glumac nosio i na dobrotvornoj aukciji nekoliko dana prije, brzo su postigle cijenu od 5500 kuna. Oštećene su, a prodavač otkriva kako su bile i jako prljave kad ih je našao.

Podsjetimo, glumac Paul Walker i njegov prijatelj Roger Rodas preminuli su na licu mjesta u tragičnoj automobilskoj nesreći. Nagađa se da je uzrok nesreće bila brzina, ali prema najnovijim informacijama tek za 90 dana znat će se pravi uzrok zbog kojeg je Rodas izgubio kontrolu nad autom koji je izletio s ceste i zabio se u stablo, a zatim zapalio.

Nakon što je napravljena obdukcija, tijelo preminulog glumca vraćeno je njegovoj obitelji koja je odlučila da će ga kremirati. Posljednji ispraćaj Paula Walkera će se održati u Los Angelesu, a na njemu će biti samo obitelj i bliži prijatelji te glumčevi kolege iz filma 'Fast and Furious'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene