Pogledajte galeriju!

Nakon rastave snimila izazovne fotke: 'Želim se osjećati seksi zauvijek'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nije tajna da Kris Jenner ulaže mnogo vremena, truda i novca u svoj izgled, a sad je snimila i seksi fotke kojima pokazuje figuru na kojoj bi joj svaka vršnjakinja pozavidjela!

Nakon što je prije nekoliko dana 57-godišnja Kris Jenner otkrila da se rastaje od Brucea Jennera, snimila je seksi editorijal za časopis New You.

>> Sestra progovorila o Kris: 'Ona je najtaštija osoba na svijetu, svi znaju kakva je!'

Pogledaj i ovo Haris Džinović snimljen u centru beograda Internetom kruži zanimljiva snimka Harisa Džinovića s ulice, svi se pitaju što to pije

Kris je pozirala u uskom crnom kombinezonu od crne čipke s crvenim ružem na ustima. Pokazala je svoju impresivnu liniju, ali i izjavila kako se želi 'osjećati seksi zauvijek'.

Nije tajna da Kris u svoj izgled ulaže mnogo truda, vremena i novca, a njezina sestra Karen Houghton nedavno je u intervjuu otkrila i kako je potrošila oko milijun dolara na razne estetske zahvate.

'Seksualnost nije nešto što nestaje. Sve je to stanje uma, mislim da žene mogu biti seksi u bilo kojoj dobi', izjavila je Kris te dodala: 'Pogledajte Jane Fondu, ima 75 godina i izgleda kao boginja. Ona je seksi i jako me inspirira'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene