Kompliciran odnos

Nakon dvije rastave vratio se svojoj Kim?!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Šuška se kako su američki reper Eminem i njegova bivša supruga Kim Scott ponovo zajedno nakon što su se već dva puta rastali.

Slavni reper Eminem koji se ove godine i vratio na glazbenu scenu s novim albumom, te njegova bivša (dvostruka) supruga Kim Scott opet su se našli na stranicama žutog tiska.

Pogledaj i ovo Dragana Mirković Kako će se ova priča razvijati? Poznat razlog dolaska supruga Dragane Mirković u dvorac u Beču, evo što ju je molio i kako je ona reagirala

Par je imao burnu vezu, a bili su zajedno od 1999. do 2006., dva puta vjenčavali i rastavljali. Imaju troje djece, biološku 17-godišnju kćerku Hailie Scott i dvije posvojene kćeri, 11-godišnju Whitney Mathers i 20-godišnju Alainu Mathers. Vezu je potvrdila majka bivše Eminemove supruge koja je američkim medijima izjavila da su reper i njena 38-godišnja kćerka stalno u kontaktu i često se viđaju.

>> Napokon je imamo priliku upoznati - Ovo je Hailie i ima 17 godina!

No, izgleda kako su glasine ipak netočne jer je Eminem preko svojeg  glasnogovornika otkrio pravo stanje stvari. 'Eminem i njegova bivša supruga nisu u vezi, nastavljaju imaju dobar prijateljski odnos i zajedno odgajaju djecu', rekao je Dennis Dennehy za E!News.

Eminem se brine i o mlađem polubratu Nateu Kaneu, a njegova bivša Kim je bila inspiracija za nekoliko pjesama u kojima se uglavnom spominje u negativnom kontekstu no uzgleda kako su sve nesuglasice sredili.


 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene