Najdirljiviji trenutak

Nakon 4 godine napokon znamo što su Beyonce i Jay-Z radili u Dubrovniku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

A odgovor glasi - odlično su se zabavili.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz U kupnji s Blue Ivy Beyonce došla u dućan s kapuljačom na glavi i izazvala kaos!

Upravo su njihovi romantični trenuci iz Dubrovnika kojeg su posjetili 2009. godine proglašeni najdirljivijim dijelom sinoć emitiranog dokumentarca 'Life is But a Dream' koji je svjetlo dana ugledao na HBO-u.

 U njemu su prikazani intimni trenuci pjevačice i njezine obitelji. Obožavatelji imaju priliku zaviriti u 'backstage' njezina života. Objavila je trenutke s početka trudnoće kao i one koje je provodila s kćerkom Blue Ivy te suprugom Jay-Z-jem.

>> Napokon pokazali dijete! Ista tata, zar ne?

No, najdirljiviji trenutak ovog 90-minutnog filma svakako je onaj u kojem si zaljubljeni par pjeva pjesmu Coldplaya 'Yellow', koju je napisao njihov bliski prijatelj Chris Martin.

'Jay-Jay I love you so,' pjeva Beyonce suprugu. A ono što je još zanimljivije u svemu ovom je da se taj trenutak dogodio tijekom njihove posjete Dubrovniku 2009. godine. I, da, upravo je to, ponavljamo, najdirljiviji trenutak dugoočekivanog dokumentarca.

Podsjećamo, par je 2009. godine jahtom uplovio u dubrovačku luku. Pod velikim osiguranjem izašli su tada u jedan dubrovački restoran i evo, upravo sad, nakon skoro 4 godine, imamo priliku doznati kako su se zabavili.

Beyonce uskoro kreće na svjetsku turneju u sklopu koje će posjetiti i Zagreb 17. travnja ove godine kad će nastupiti u Areni Zagreb.

Europski dio turneje 'The Mrs. Carter Show' počinje 15. travnja. Uz Zagreb nastupit će u Dublinu, Berlinu, Parizu te će održati četiri uzastopna nastupa u O2 u Londonu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene