Obožava Zagreb

Najveći zavodnik na Balkanu: 'Samo me jedna žena osvojila!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Stefana Kapičića upoznali smo u seriji Larin izbor, a on je od tog trenutka zarobio mnoga ženska srca. Njegovo srce davno je osvojila Miranda Viđak.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Svačiji izbor Zvijezde s filma sišle na modnu pistu!

Stefan Kapičić često slovi kao najveći zavodnik na Balkanu, no on je i dalje vjeran samo jednoj ženi, svojoj Mirandi. Ona nastavlja karijeru u Los Angelesu, no njihova ljubav je još jaka.

'Vrata Hollywooda otvorila mi je moja Miranda, jedina žena koja me osvojila', kaže Stefan tako da se čini da je pomirenje na pomolu. 'Bila je uz mene bezuvjetno u lijepim, ali i u teškim situacijama', dodaje.

>> Žive američki san: Oni su najtraženije zvijezde iz regije u Hollywoodu!

Ipak, slikanje s obožavateljicama ne odbija.

'Kad treba, fotografiram se sa svakim tko me to zatraži, dam autogram svakom tko me zamoli. Jednostavno je. Cijenim i poštujem svoje obožavatelje, ali ne razmišljam previše tko me voli ili mrzi, meni je poanta i uživanje da radim svoj posao najbolje što mogu i ako se to ljudima sviđa, to me čini sretnim', rekao je Stefan za prilog Studio.

Beograđanin se udomaćio u Zagrebu

Zahvaljujući seriji Larin izbor, beogradski glumac se udomaćio u Zagrebu. 'Zagreb obožavam. Ovih godinu i pol dana, koliko sam već ovdje, proletjelo mi je u sekundi. Zagreb bi uvijek trebalo predstavljati po fantastičnoj arhitekturi koja krasi sami centar grada, ali također i po sjajnim kulturnim manifestacijama, kulturnim događanjima, sjajnim kazalištima... Također, provod u Zagrebu je odličan, ima velik izbor mjesta za izlazak, večeru... Ma mogao bih danima isticati prednosti Zagreba. Sve ovo vrijeme živim na Trešnjevci, kod Doma sportova. Obožavam svoj kvart i preporučio bih ga svakome', priznaje Stefan.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene