Višemilijunski iznosi

BUDŽET NE POSTOJI Slavna lica na vjenčanja iz snova nisu štedjeli

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznatim osobama novac nije problem, pa se tako ne štedi ni na čemu - od skupih torti do vrtoglavih iznosa koji su izdvajani za cvijeće.

Kada novac nije u pitanju, slavne osobe doslovno si mogu priuštiti vjenčanja iz svojih snova. Egzotične lokacije, vjenčanice, najbolja hrana koji rade svjetski poznati kuhari samo su neke od stvari na kojima se ne štedi.

Pogledaj i ovo Tom Cruise i Penelope Cruise - 12 veliki zavodnik Sve ljubavi Toma Cruisea: Fotka jedne od njih nakon rastave postala je pravi hit, a drugoj je prekipjelo zbog kulta čiji je on član

Paul McCartney i Heather Mills

Bilo je to drugo vjenčanje za bivšeg pjevača legendarnih Beatlesa. Oženio je bivšeg modela Heather Mills 2002. u jednom irskom dvorcu, a sveukupni trošak je bio tri milijuna dolara. Veliki iznos je potrošen na cvijeće, 145 tisuća dolara, i na vatromet, 150 tisuća dolara, a svadbena torta je koštala 4500 dolara. Od poznatih gostiju tu su bili Ringo Starr, Eric Clapton i Elton John, a par se šest godina kasnije razveo.

Elizabeth Hurley i Arun Nayar

Ovo vjenčanje je bilo održano na dvije lokacije, prvo u Sudeley dvorcu u Engleskoj, a potom u Jodhpuru u Indiji, i trajalo je tjedan dana. Ukupni trošak je bio 2.5 milijuna dolara, navodno je mladenka nosila 13 različitih haljina, na privatne avione potrošeno je 300 tisuća dolara, isto toliko i na smještaj za goste poput Eltona Johna Donatelle Versace i Kate Moss. Na posebno napravljen Chopardov nakit potrošeno je 250 tisuća dolara, a par je ostao u braku četiri godine.

Liza Minelli i David Gest

Brak je potrajao pet godina, ali zato je vjenčanje bilo za sva vremena. U luksuznom hotelu u New Yorku su se vjenčali, a budžet je iznosio 3.5 milijuna dolara. Izdvojeno je 150 tisuća dolara samo za osoblje koje je radilo na vjenčanju, cvijeće je koštalo 700 tisuća dolara, a torta 40 tisuća dolara. Poznati gosti uključivali su Miju Farrow, Dianu Ross, Chaku Khan i Luthera Vandrossa.

Tom Cruise i Katie Holmes

Njihovo je jedno od najpopularnijih vjenčanja. Talijanski dvorac Orsini-Odescalchi 2006. poslužio je kao lokacija, a par je odjenuo brend Armani - haljina je koštala 45 tisuća dolara, a odijelo tri tisuće dolara. Za smještaj se izdvojilo 750 tisuća od sveukupna dva milijuna dolara, dok se na vinu i šampanjcu isto nije štedjelo, potrošeno je čak 180 tisuća dolara. Bilo je tu mnogo slavnih lica poput Jennifer Lopez i Marca Anthonyja, Willa i Jade Smith te Brooke Shields. Brak je potrajao samo šest godina.

Madonna i Guy Ritchie

Danas vode borbu oko skrbništva sina, a prije 16 godina imali su vjenčanje od 1.5 milijuna dolara. Vjenčali su se u škotskog dvorcu Skibo, Madonna je nosila haljinu Stelle McCartney od 80 tisuća dolara, vatromet je koštao 200 tisuća, a hrana i piće 800 tisuća dolara. S obzirom na to da nisu htjeli da im se tabloidi približe, zaštitare su platili 70 tisuća dolara, a poznati gosti su uključivali Stinga i Trudie Styler, Stellu McCartney, Ruperta Everetta i Gwyneth Paltrow.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene