Bratska posla

Slavna braća i sestre: Tko tu kome otima svu slavu?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna braća i sestre nisu rijetkost, no uvijek se postavlja pitanje – tko je uspješniji, tko bolje zarađuje i, naravno, tko bolje izgleda.

Celebrity svijet prepun je velikih priča o nevjerojatnim uspjesima, a u nekim obiteljma, ti se uspjesi zbrajaju dva puta. Brojni su primjeri braće i sestara koji su jednako, ili barem podjednako zaintrigirali medije i svjetsku javnost. Donosimo pregled najzanimljivijih slavnih bratsko-sestrinskih parova.

Pogledaj i ovo Princ Louis i princeza Charlotte Zasad ništa Nestašni princ Louis slavi rođendan, ali jedna stvar ove je godine izostala i obožavatelji kraljevske obitelji pomalo su razočarani

Zaboravite Pippu! Ovo je nova slavna sestra koja će vam oduzeti svu pažnju

Amal Clooney i Tala Alamuddin

Tala Alamuddin tek je nedavno 'zapela za oko' svjetskim medijima, koji su se raspisali o njezinoj ljepoti i sličnosti sa sestrom Amal. Na nedavnoj večeri u New Yorku, Tala je potpuno zasjenila Amal i svi blicevi fotoaparata bili su usmjereni prema novoj, atraktivnoj 'it' sestri.

Beyonce i Solange Knowles

Beyonce i Solange vjerojatno su najpoznatije sestre u celebrity svijetu, a svaki njihov korak prati se u stopu. Pod posebnim je povećalom njihov smisao za modu i prati se doslovno svaka krpica koju sestre odjenu. Jedna drugu podržavaju u svim uspjesima i nastojanjima oko karijere te uživaju u skladnim obiteljskim odnosima.

Zapanjujuća ljepota: Proslavila 20. rođendan u bikiniju!

Gigi i Bella Hadid

Nakon što je Gigi Hadid proglašena novom IT djevojkom u svijetu manekenstva, velikim koracima za njom ide i mlađa sestra Bella Hadid. 18-godišnja Bella već je dobila editorijal u američkom izdanju Elle magazina i velikim koracima grabi prema svjetskoj slavi.

Mary-Kate, Ashley i Elizabeth Olsen

Slavne blizanke koje od ranog djetinjstva 'drmaju' malim ekranima i filmskim platnom, u zadnje je vrijeme zasjenila njihova mlađa sestra Elizabeth, glumica u usponu i prava ljepotica.

Slatke kao šećer: Imaju li blizanke iz 'Pune kuće' još 'ono nešto'?

Liam i Chris Hemsworth

Seksi australska braća miljenici su žena diljem svijeta. Stariji Chris najpoznatiji je po ulozi superjunaka Thora, no mlađi Liam niže sve veće filmske uloge i bit će zanimljivo pratiti kako će se dalje razvijati karijere ove talentirane braće.

Kate i Pippa Middleton

Najpoznatija slavna sestra ispisala je svojevrsnu povijest kao djeveruša na kraljevskom vjenčanju svoje sestre i princa Williama, zablistavši u besprijekornoj haljini koju sigurno i danas pamtite. Svaki Pippin korak prati se u stopu i s razlogom se smatra najzgodnijom i najseksi slavnom sestrom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene