S pravom ili ne

NAJVEĆI EGOTRIPOVI Hollywooda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Već je opće poznata stvar da je Hollywood pun egomanijaka i razmaženih slavnih osoba, no ovi glumci definitivno se nalaze na tronu.

Ispadima na setovima, skandalima i ponajprije svojim ponašanjem prema obožavateljima i 'običnim smrtnicima' zaslužili su mjesto na našem popisu

Pogledaj i ovo PR Hannes Þór Halldórsson Dvostruki život islandskog redatelja: Prije četiri godine branio je protiv Vatrenih na Svjetskom prvenstvu, a danas ima hit europsku komediju

Kevin James

Glumio je dragog i smiješnog Douga u seriji 'Kralj Queensa', ali u stvarnom životu komičar Kevin James često odbija razgovarati s 'poslugom'. Naljutio se na konobaricu kada je direktno njega pitala što će naručiti, a nije mu se obratila putem njegovog asistenta. Također, zna poslati svoje osobne asistente u trgovinu prije nego što on uđe kako bi najavili da nitko ne smije ostvariti kontakt s njim.

Christian Bale

Poznat po svojim ispadima na setovima, groznom ponašanju prema snimateljskoj ekipi, deranju na vlastitu rodbinu i problemima s agresijom, Christian Bale je uz to i grozan prema svojim fanovima. Njegov bivši PR agent kazao je kako je jednom prilikom uspio rasplakati djevojčice nakon što su ga tražile autogram, te je jednom fanu faksirao vrlo razrađenu smrtnu prijetnju koja je uključivala korištenje odvijača.

Jerry Seinfeld

Navodni najveći holivudski bezobraznik - priče bivših fanova o njegovim čudnim ispadima kruže godinama. Jedan prijašnji fan je rekao kako je Seinfeld u potpunosti neizazvan prišao u predvorju hotela Hyatt njemu i njegovom košarkaškom timu, te ih nazvao 'glupim sportašima'. Onda je zalupio punim tanjurom hrane od pult gdje su se gosti prijavljivali u hotel, zahtijevajući da mu se ponovno ispeku jaja.

Shia LaBeouf

Nekoć dječja zvijezda čiji je talent puno obećavao, danas svojim ispadima stvara sumnju da možda boluje od nekog psihičkog poremećaja. Jednom je zaprijetio svim svojim fanovima da ih može ubiti, a više puta se u pijanom stanju i potukao s njima. Također, u par navrata je završio u zatvoru na triježnjenju, a imao je i ispad kada se u javnosti posvađao sa svojom djevojkom te joj prijetio da će ju ubiti.

Meryl Streep

Začuđeno ste pročitali ovo ime? I mi smo se isto iznenadili, ali navodno da je Meryl prava ledena kraljica. Osim što kruže glasine da je vrlo frigidna i indiferentna prema svojim fanovima, jako dobro iskorištava svoj zvjezdani status. Jednom je čak i zatvorila javnu cestu kako bi se mogli nastaviti radovi na njezinom višemilijunskom imanju.

Julia Roberts

Grozno ponašanje prema rodbini, svađa s polusestrom koja se povlačila po medijima, zlobno i neprofesionalno ponašanje prema kritičarima koji je nisu hvalili te susreti s fanovima, koji su je znali opisati kao bezobraznu osobu s čestim promjenama raspoloženja. Čini se da je miljenica Amerike sve samo ne umiljata.

Bruce Willis

Sve ptice na granama u Hollywoodu već znaju koliko je teško raditi s Willisom. Tko god je dosad radio s njim, također se i žalio na njega. Ne tako dobre dojmove sa seta podijelili su i neki od njegovih bivših kolega, od legendarnog Sylvestera Stallonea do redatelja Kevina Smitha! Nažalost, ni fanovi nisu puno bolje prolazili - jednom se izderao na dva dječaka jer su ga prepoznala u trgovini.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene