Nos- ponos

Najbolje plastične operacije u Hollywoodu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

I dok se više priča o neuspješnim plastičnim operacijama, neke zvijezde ipak su prošle bolje. Male preinake odvele su njihove karijere u neviđene visine!

Ako ti nešto smeta, promijeni! Mnoge zvijezde mijenjaju svoje imidže, stil, a nerijetko završe i na operacijskom stolu kako bi zadovoljile kriterije tvornice snova. U Hollywoodu nema mjesta za luzere, a ove slavne dame dale su sve od sebe kako bi izgledale a u konačnici i osjećale se bolje u svojoj koži.

Pogledaj i ovo showbuzz opustili se na plaži Poznati zavodnik u izdanju u kojem ga se rijetko viđa otkrio škembu, a njegova 22 godine mlađa cura isklesano tijelo

1.    Gisele Bundchen

Slavna brazilska manekenka slavna je po svojem tijelu, no mala preinaka na nosu doista čini razliku. Lijepa Gisele navodno je i povećala grudi, a uz yogu je naučila voljeti svoje tijelo i održavati ga vitkinim i nakon dvije trudnoće.

2.    Jennifer Lopez

Svi koji vide slavnu pjevačicu pitaju se što to ona koristi da izgleda tako dobo? Iako ona poriče bilo kakve plastične operacije, fotografije 'prije i poslije' dokazuju suprotno. JLo je stanjila nos, a navodno je imala i operaciju brade dok svjež zategnuti izgled održava malim količinama botoksa. 

3.    Jennifer Aniston

Slavna glumica nos je operirala još u devedesetima. Zbog nosa je tako dva puta završila na operacijskom nosu jer nije bila zadovoljna prvim rezultatima. Svoju mladolikost može zahvaliti novim tehnologijama, pa te tako izjavila kako je opsjednuta laserom koji skida mrlje i pomlađuje kožu.

4.    Blake Lively

Mlada glumica koja se proslavila u seriji 'Gossip Girl' danas je jedna od najsjajnijih glamuroznih diva u Hollywoodu. Uz male preinake nosa izgleda profinjenije, te vrlo prirodno.

5.    Kim Kardashian

Iako nikada nije potvrdila kako je operirala nos, fotografije 'prije i poslije' govore i više od riječi. Kim je danas prava tvornica novca zahvaljujući svojem licu i tijelu, pa joj se investicija višestruko isplatila.

Treba naglasiti kako nakon svake plastične operacije treba pomno razmisliti i provjeriti sve informacije. Bezbroj je dobrih i loših strana.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene