Kud puklo da puklo

Na setu domaće hit serije: Ovako to zaista izgleda!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je izašla vijest kako će domaću hit seriju moći pratiti publika i na Bliskom istoku, brojni domaći obožavatelji jedna čekaju nove nastavke. Sada možete i zaviriti na set!

Popularna serija Kud puklo da puklo radnju je smjestila na Žumberku, no jeste li znali da se neke scene snimaju i na Zagrebačkom velesajmu? E pa sada možete zaviriti i na set, te vidjeti kako izgleda kada se glumci pripremaju za snimanje scene.

Pogledaj i ovo showbuzz oštrovčani su tu Novi nastavci najgledanije domaće serije: Već su snimili prve scene!

إعلان مسلسل ثروة مع وقف التنفيذ قريباً على زي ألوان - naša hit serija i na ARAPSKOM!

Da bi utjelovili lik koji glume, glumci prvo oblače kostim. Zatim slijedi šminka, a u pauzama se ponavlja tekst iz scenarija. Sve se odvija pod budnim okom redatelja Kristijana Milića, dok kamermani snimaju s nekoliko kamera.

Još je rano govoriti o tome tko će se sve naći u uz bok najjačih glumačkih imena koji su bili dio uspješne prve sezone, no produkcija serije najavljuje još ''luđu'' i zabavniju ekipu uz koju ćemo se svi dobro nasmijati i zabaviti. Za to će se naravno pobrinuti i neki od glavnih aktera iz prvotne postave serije.

Mirna Medaković i Momčilo Otašević snimili su već svoje prve scene, a osim Katarine i Damira, u Oštrovac se vraćaju i Mile i Stipe, Barbara, Josip, Diana, Sveto, Zdenka, Ane, Marko, Višnja, Tomislav i Snježana. Autori i glavni pisci serije Vlado Bulić i Mirna Miličić intenzivno rade na svim detaljima koncepta nastavka popularne serije koja je srušila sve rekorde gledanosti u prvoj sezoni.

Hit serija do sada je prodana u više od 30 zemalja, a u nedjelju 2. kolovoza starta s emitiranjem na čitavom arapskom govornom području (Bliski Istok i Sjeverna Afrika). Dok je hrvatska publika u iščekivanju druge sezone popularne dramske serije KUD PUKLO DA PUKLO koju je u prosjeku na Novoj TV pratilo skoro 700 tisuća gledatelja, njena prva sezona emitira se ili će se uskoro početi prikazivati i u Sloveniji, Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovi, Bugarskoj, Češkoj, Slovačkoj i Ukrajini...
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene