Cole i društvo

Na povratničkoj turneji objavile: Idemo u mirovinu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Englesko-irski ženski pop kvintet Girls Aloud više neće nastupati zajedno i svaka cura nastavlja dalje sama.

Cheryl Cole, Kimberley Walsh, Nicola Roberts, Sarah Harding i Nadine Coyle tu su vijest podijelile na Twitteru. samo nekoliko sati nakon posljednjeg koncerta povratničke turneje, ove srijede u Liverpoolu.

Pogledaj i ovo showbuzz Tužna vijest Preminula pjevačica popularne ženske grupe, u dobi od 39 godina izgubila je bitku s teškom bolesti

'Dragi Alouderi, želimo vam svima zahvaliti iz dubine srca. Hvala vam!', poručile su djevojke iz Girls Alouda svojim fanovima.

>> 'Izradila je slike s videa i poslala mu ih poštom'

Članice benda složile su se da je ova posljednja turneja bila čarobno iskustvo za sve njih i prilika da se obožavateljima zahvale za svu podršku koju su im pružali sve ove godine. 'Bilo je ljepše od najljepših snova. Nadamo se da ćemo vas i dalje nadahnjivati i podsjećati da se snovi ipak ostvaruju', tješe svoje fanove Girls Aloud.

Poruka je šokirale obožavatelje, mada se o raspadu gupe šuškalo još od objave njihovog albuma najvećih hitova prošle godine.

Djevojke su na posljednjoj turneji "Ten: The Hits Tour" mjesec dana putovale Engleskom, Škotskom i Irskom. Bila je to njihova prva turneja nakon četiri godine odmora i ganjanja samostalnih karijera. Pokazalo se sad da je bila i posljednja. Do sljedećeg sastanka...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene