Dirljivo

RUKOM PISANE PORUKE ''Ne mogu disati od cvijeća koje nam stiže''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poruke koje su mnoge raznježile.

Serija rukom pisanih poruka preminule britanske princeze Diane, uključujući onu u kojoj piše da mlađi sin Harry ima problema u školi, naći će se u četvrtak na dražbi.

Pogledaj i ovo Kruna, The Crown Kakvo je vaše mišljenje? Jezivo stvaran prikaz Dianina emocionalnog i fizičkog stanja nije bio dovoljan da održi oduševljenje prema ovoj hit-seriji

Šest poruka, koje nudi aukcijska kuža Cheffins u Cambridgeu, Diana je napisala Cyrilu Dickmanu koji je više od 50 godina bio glavni butler Buckinghamske palače.

"William obožava svog brata i cijelo vrijeme provodi ljubeći i grleći Harrya, ne dopuštajući nam da mu se približimo...", piše u poruci od 20. rujna 1984.

"Reakcija na rođenje tako sićušnog bića nas je ostavila bez riječi, ne mogu disati od cvijeća koje nam stiže".

U drugoj, datiranoj 17. listopada 1992. Lady Di kaže da su oba princa "dobro i jako uživaju u školi, iako Harry stalno upada u nevolje".

Među ostalim predmetima koje prodaje Dickmanova obitelj su pisma, razglednice i fotografije ostalih članova kraljevske obitelji, uključujući prijestolonasljednika Charlesa, princezu Margaretu, kraljicu Elizabetu i princa Philipa.

Očekuje se da će cijela kolekcija doseći cijenu od oko 15.000 funti. (HINA)


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene