Bliži se dan

Mora da je trudnički sjaj! Kim već dugo nije tako dobro izgledala!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I dok je njezin dragi slavio rođendan u New Yorku, Kim Kardashian iskoristila je dan za ručak s prijateljicom i odlazak na sunčanje.

Kim Kardashian odbrojava do poroda, no ne misli stati. Iako nije mogla doći na 36. rođendansku zabavu svog dragog Kanyea Westa, Kim je iskoristila vrijeme za druženje s prijateljicom i odlazak na sunčanje.

Pogledaj i ovo Angelina Jolie, Brad Pitt (Foto: Profimedia) Ljepota samo takva! Pogledajte luksuznu vilu u kojoj se Angelina skriva od korone, od cijene ovog zdanja moglo bi vam se zavrtjeti u glavi!

Preplanula i odlično raspoložena, reality zvijezda izgledala je blistavo i odmorno. U dugačkoj prugastoj haljini i japankama, buduća mama je napokon prihvatila svoje obline.

>> Dragom poručila: 'Volim te više od svega'

Kako su joj liječnici savjetovali da ne leti avionom u visokoj trudnoći, Kim je uputila čestitku svojoj ljubavi putem Twittera. 'Sretan rođendan mom najboljem prijatelju, ljubavi mog života, mojoj duši! Volim te više od svega', poručila je uz nekoliko zajedničkih fotografija. Par s nestrpljenjem očekuje svoje prvo dijete, malenu djevojčicu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene