Otkriveni detalji

Monica Bellucci na jesen snima film s Kusturicom, evo o čemu se radi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Osim Monice u filmu će glumiti i sam Kusturica, a snimanje će početi 11. rujna!

Jedna od najseksi žena svijeta, Monica Bellucci uskoro počinje snimanje filma s Emirom Kusturicom pod nazivom 'Ljubav i rat'.

Pogledaj i ovo Lea Seydoux Kakva ljepotica! Šuškalo se da je kriva za raspad braka jednog od najomiljenijih parova, a onda je uslijedio obrat priče koji je utišao dušebrižnike!

Podsjetimo, Emir i Monica jako su dobri prijatelji, a ona je ove godine posjetila i njegov filmski festival u Srbiji - Kustendorf.

>> Nakon uživanja u srpskim delicijama, Monica Bellucci na dijeti!

  Osim Monice u filmu će glumiti i sam Kusturica, a snimanje će početi 11. rujna. Ovo je ujedno i njegov prvi projekt nakon 5 godina pauze. Scenarij za film Kusturica je napravio s kćeri Dunjom, piše srpski Blic.

Uradak se sastoji od tri priče, a kako donosi Blic, prva priča govori o vojniku u jednoj zemlji, u jednom ratu, čiji je zadatak da u selu nabavlja mlijeko i na magarcu ga doprema do svojih suboraca.

U drugoj priči govori se o ženi koja je vojniku davala mlijeko. Ona se trebala udati, ali na svadbu upada protivnička vojska i ubija sve svatove i goste.


U trećoj priči bivši vojnik je pustinjak i monah, koji, kada završi svoje dnevne obaveze, natrpa ruksak kamenom i s njim se penje na vrh kamenite litice da bi ga istresao.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene