'baby boom'

Luka Modrić ima razloga za slavlje - stigla druga beba!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Vanja Bosnić, supruga veznog nogometaša madridskog Reala i hrvatske reprezentacije Luke Modrića, rodila je drugo dijete!

Nogometaš Luka Modrić dobio je kćerkicu Emu! Njegova supruga Vanja Bosnić, u četvrak je u Zagrebu rodila drugo dijete, a mladi par ima već dvoipogodišnjeg sinčića Ivana.

Pogledaj i ovo Modrić, Kovačić (Foto: AFP/Profimedia) Poznati uzvanici Vanja Modrić i Izabel Kovačić zasjenile i slavnu Victoriju Beckham na vjenčanju godine

>> Bolja strana nogometa: Lijepe žene naših nogometaša!

Španjolski mediji pišu da je trener kluba Jose Mourinho zbog izvanrednog razloga pustio hrvatskog reprezentativca da nakratko otputuje u Zagreb u prijepodnevnim satima četvrtka. Već u subotu stavio se Modrić ponovno na raspolaganje treneru te je u prvenstvenoj pobjedi kod gradskog rivala Atletica odigrao posljednjih 15 minuta zamijenivši Angela di Mariju.

'Baby boom' u svlačionici

Upravo je Argentinac započeo 'baby-boom' u svlačionici 'kraljevskog kluba'. Njegova je žena rodila u utorak, dan uoči prvoga polufinalnog dvoboja u Ligi prvaka protiv dortmundske Borussije.

Španjolski internetski portal Defensacentral.com piše da će uskoro također roditi supruge Raula Albiola i Alvara Arbeloe, što doista potvrđuje madridski "baby-boom".

U jednom od 'tvitova' na popularnoj internetskoj mreži jedan je navijač čestitao Modriću i suigračima, uz dodatak: 'Bilo bi dobro da Realovi nogometaši zabijaju i na nogometnom terenu!'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene