Pred oltarom

Bivša misica se UDALA - na svadbi u Hercegovini 400 gostiju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na vjenčanju u Bosni i Hercegovini skupilo se oko 400 uzvanika među kojima je bila i Ruža Tomašić.

Nakon 4 godine veze, bivša Miss Universe Hrvatske Sarah Ćosić i njezin izabranik Jozo Ivanković u petak su izrekli sudbonosno 'Da' u Širokom Brijegu.

Pogledaj i ovo Justin i Hailey Bieber (Foto: Profimedia) Nikad zaljubljeniji Šuškalo se da će se razvesti, a oni su iznenadili svojom odlukom i poslali jasnu poruku zlim jezicima

Na njenom vjenčanju u Bosni i Hercegovini skupilo se oko 400 uzvanika, a među gostima je bila i Ruža Tomašić, bliska suradnica Sarahinog oca koji je član predsjedništva HSP-a Ante Starčević.

>> Bivša Miss Universe je trudna - sutra se udaje!

Sarah, koja je već nekoliko mjeseci trudna, nedavno je pred kamerama inMagazina otkrila kako su se ona i Jozo upoznali: 'Ja i Jozo smo se upoznali na faksu i to sam čak ja njega prva nišanila u jednom kafiću. Bio mi je zgodan, imamo zajedničko društvo, zajedničke prijateljice. Ja sam nekako suptilno dala do znanja da mi se sviđa. Zajedno smo 4 godine i sve je super. Jozo je jako pametan, inteligentan i šarmantan. Nekako si pašemo. Kompletna je osoba'.

Titulom Miss Universe Hrvatske Sarah je okrunjena 2009. godine, a ušla je i među 15 najljepših na svjetskom izboru.

Nakon poroda bi se, priznaje, voljela vratiti na modne piste, iako se ova ekonomistica što prije želi zaposliti u struci. Mladi bračni par će živjeti u Zagrebu, a na medeni mjesec u Grčku planiraju sljedeće godine.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene