otkrijte što traže

"Tamnoputi ćelavci dolaze u obzir": Evo na što sve padaju najljepše Hrvatice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kakve frajere preferiraju misice provjerili smo iz prve ruke. Padaju li samo na izgled ili im je ipak bitnije nešto drugo?

Zgodne, atraktivne i uspješne. Kandidatkinje ovogodišnjeg izbora za Miss Hrvatske san su mnogih muškaraca. No, za osvojiti srca ovih ljepotica potrebne su ipak posebne karakteristike. Padaju li samo na mišiće i dobar izgled ili je presudno nešto drugo? Provjerili smo iz prve ruke.

Pogledaj i ovo showbuzz "nisam stigla" A gdje je vozačka? Novopečena Miss po nagradu stigla nepripremljena

Mia Planinić "Volim visoke, tamnopute frajere s lijepim osmjehom. Prije svega treba imati „ono nešto“, neku karizmu, duhovnost i šarmantnost kojima zrači i osvaja ljude oko sebe. Moj idealan muškarac treba poštivati žene i imati zajedničke interese sa mnom."

Čitatelji DNEVNIK.hr-a biraju najljepšu Hrvaticu! Podržite svoju favoritkinju i ostavite svoj glas u našoj anketi na dnu članka. Ako još nemate favoritkinju pogledajte još jednom sve kandidatkinje.

Michelle Korenić "Privlače me uspješni, inteligentni i samouvjereni muškarci. Fizički moraju biti visoki, u dobroj formi i ne volim klasično lijepe nego one koji imaju „greškicu“ (smijeh)

Paula Hublin "Volim samouvjerene muškarce sa stavom i vizijom života i onoga što žele postići. Ambiciozne i karizmatične. Muškarac mora biti muškarac. P.S. mora biti tamnoput, crn ili ćelav i ne pretjerano visok."

Katia Kuharić "Volim zgodne tamnopute dečke s izraženom vilicom. Da su iskreni, vjerni i pomalo samozatajni i da ne glume najveće ulične frajere. E tako!"

Ivana Matić "Prvenstveno volim visoke dečke. Mora imati biti iskren i dobrog ponašanja kako bi mogla imati povjerenja u njega. Želim nekoga tko će mi biti podrška u svemu i osvajati me iz dana u dan."

Lucia Rebrović "Volim smeđokose dečke, da nisu praznoglavi i da su iskreni. Preferiram sportske tipove."

Ivana Šignjar "Volim visoke karizmatične muškarce koji imaju smisla za humor i znaju što žele u životu."

Valentina Jackiv "Najviše volim otvorene, komunikativne i pristojne dečke. Također mi je bitno da dijelimo određene stavove i razmišljanja. Smatram da nema ništa bolje od muškarca koji zna što želi u životu."

Antonija Bucić "Volim dečke koji me mogu nasmijati do suza. Dečke s kojima mogu pričati o smislu života te neopterećene svojim izgledom jer je to prava rijetkost danas."

Sabina Čavlović "Da budem iskrena prvo me na frajeru privuče izgled, osmjeh i šarm. Za mene idealan dečko mora biti prijatelj, znati me poslušati i biti uz mene kad ga trebam. E to mi je najvažnije"

Ivana Grgurević "Zapravo, ja nemam baš određeno kakav moj tip dečka treba biti u smislu izgleda. Volim dečke koji imaju svoj stav, koji će me osvojiti iskrenošću i pažljivošću. Naravno da je bitan izgled, ali ne i najbitniji."

Antea Lea Luketa "Prvo što kod suprotnog spola primjećujem su oči, jer su one ogledalo duše. Drugo treba me osvojiti svojom duhovnošću i čvrstim karakterom. Treće moramo imati zajedničke interese i poglede na život... a on neka ima plavu kosu (smijeh)"

Helena Matošević "Bitno mi je povjerenje i međusobno poštivanje. Želim muškarca koji će me cijeniti jer isto pružam za uzvrat . Povjerenje mi je jednako tako bitno i uvijek se držim stare poslovice – Bolje i sam nego s bilo kim...."

Paula Percač "Visoke, šarmantne, duhovite i pametne. Da radi uvijek na sebi, izgrađuje karakter i da ima vlastito mišljenje. Bitno je da smo kompatibilni te da se poštujemo i međusobno razumijemo. Od velike važnosti je njegova ambicioznost i želja za karijerom i napretkom."

Nika Poljak "Idealan muškarac za mene zrači posebnom karizmom i šarmom koji osvaja samo mene. Koji ima nešto posebno s čim me uspio pridobiti i zadržati. Na prvu je teško prepoznati prave kvalitete no zato je zabavan proces pronalaska pravoga."

Martina Mitar "Sve ono što sam tražila sam našla u svom dečku. Ništa više mi ne treba."

Marija Vujević "Volim da mi je dečko zagonetka i da imam osjećaj da uvijek nešto novo mogu saznati o njemu. Volim da je siguran u sebe i da je pojava kad uđe u prostoriju."

Tea Mlinarić "Volim muškarce koji žene tretiraju s poštovanjem. Karakter dečka mi je najbitniji, iako malen utjecaj ima i fizički izgled. Kod dečka me privlače zrelost, stav i dobrota."

Hrvatski lanac srebrnarnica ARGENTUM, idealni modni dodaci ženskoj ljepoti.

Koja finalistica zaslužuje titulu Miss Medija?

  • Antonija Bucić
  • Lucia Rebrović
  • Paula Percač
  • Ivana Grgurević
  • Antea Lea Luketa
  • Valentina Jackiv
  • Michelle Korenić
  • Mia Planinić
  • Katia Kuharić
  • Nika Poljak
  • Marija Vujević
  • Paula Hublin
  • Helena Matošević
  • Tea Mlinarić
  • Ivana Šignjar
  • Ivana Matić
  • Sabina Čavlović
  • Martina Mitar

Ukupno glasova:


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene