Pravi razlog?

Razvode se zbog Biebera?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako su djelovali sretno i skladno u braku, hollywoodksi par Miranda Kerr i Orlando Bloom već neko vrijeme živjeli su odvojeno. Šuška se o razlozima prekida, a navodno je riječ o trećoj osobi – Justinu Bieberu!

Miranda Kerr i Orlando Bloom svojom su objavom o razvodu braka šokirali Hollywood. Nakon tri zajedničke godine braka u kojem su dobili i sina, sada već neko vrijeme žive odvojeno.

Pogledaj i ovo Miranda Kerr i Evan Spiegel (Foto: AFP) Ljubav cvate Šalili su se kako on nikada ne bi osvojio takvu ženu da nije milijunaš, a oni su zaljubljeniji no ikad

People piše kako bi uzrok prekida mogla biti i treća osoba, i to ni niše ni manje nego mlada zvijezda Justin Bieber.

>> Orlando Bloom progovorio o prekidu - 'Mi nismo prijatelji. Mi smo obitelj'

Navodno je Orlando bio lud od ljubomore, a posebno mu je smetalo što je Miranda bila bliska s Justinom Bieberom posebno nakon prošlogodišnjeg showa 'Victoria's Secreta' na kojem je on i nastupao. Ipak, šuška se kako je Miranda flertovala s Bieberom na prošlogodišnjoj zabavi u studenom, a Orlando se očito nije mogao nositi s time.

U prvoj izjavi za medije nekon objave da se rastaju, Orlando je za američki portal TMZ prokomentirao: 'Mi nismo prijatelji. Mi smo obitelj'. Danas je par u dobirm odnosima što potvrđuju i zajedničke fotografije, no preko Biebera očito nisu mogli preći.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene