Miley progovorila

'Nikad se nisam trudila biti seksi'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ne prestaje se pričati o Miley Cyrus! A sada se 20-godišnja zvijezda našla i na naslovnici Rolling Stonea – gola.

Miley Cyrus podigla je pravu famu oko svojeg imena nakon MTV dodjele nagrada  - i danas se još priča o njezinom twerkanju. Nije bolje prošla ni nakon provokativnog spota za pjesmu 'Wrecking Ball' u kojem je gola, a sada je završila i na naslovnici prestižnog Rolling Stonesa.

Pogledaj i ovo Draško Stanivuković simpatično ili? Zgodni banjalučki gradonačelnik zaplesao na poznati hit pa naišao na negativne komentare: ''Kakav cirkusant!''

'Ljudi sada očekuju od mene na twerkam cijelo vrijeme i da plazim jezik. Mislim da više nikada neću to napraviti. Nikad se nisam trudila biti seksi. Da sam to htjela, bila bi seksi. Mogu plesati puno bolje nego što sam tada plesala', rekla je Miley. Osim o twerkanju, Miley je progovorila i o prijatelju Kanyeu Westu.

>> Sofia Vergara pokazala Miley Cyrus kako se twerka na afterpartiju Emmy nagrada

'Imamo super odnos sada. Super je to što ga mogu nazvati i pitati za savjet što da odjenem ili trebam li ići na snimanje u neki studio ili bilo što drugo. To prijatelji rade', kaže Miley koja ne pokušava biti nešto što nije. Prema njezinim riječima, ona je svega svjesna – samo se zabavlja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene