Miley opet šokira

'Hannah Montana je ubijena'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Skandal za skandalom.... Miley Cyrus i dalje provocira. Gostovala je u komičnom večernjem showu 'Saturday Night Live' i ponovo šokirala!

Pjevačica Miley Cyrus želi svima pokazati kako je odrasla i može raditi što god poželi! Ne prestaja provocirati američku javnost i zabrinute obožavatelje.

Pogledaj i ovo Miley Cyrus jeste li i vi primijetili? Evo zašto se već danima ne prestaje pričati o jednom dijelu tijela Miley Cyrus, a stručnjaci su sada otkrili i njezinu tajnu!

'Večeras neću izvoditi scene iz Hannah Montane, ali mogu vam reći kako je ona ubijena', izjavila je Miley koja se tijekom SNL-a prisjetila i seksipilnog nastupa na dodjeli glazbenih nagrada Video Music Awards.

>> 'Pokušala sam se skinuti u toples, ali nisu mi dali!'

Skečevi showa Saturday Night Live ponovno su joj poslužili za obračunavanje sa starom ulogom koja ju je i proslavila, a Mileyx je čak i producentma showa čak zabranila da pišu viceve na tu temu. 'Neću se ispričati za taj nastup. Ono što je najzanimljivije jest to što sam nakon nastupa dobila mnogo telefonskih poziva zabrinutih majki i napaljenih očeva', odbrusila je Miley.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene