Šaljivi ashton

Objavili 4 fotografije - jedna od njih je njihova kćer!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sada svi znaju kako izgleda malena princeza - barem otprilike...

Mila Kunis i Ashton Kutcher postali su ponosni roditelji malene djevojčice koja je dobila ime Wyatt Isabelle Kutcher. Iako je djevojčica tek rođena, postala je meta paparazzo fotografa koji se ne miču od kuće slavnog para. Upravo iz tog razloga Aston je objavio je fotografiju novorođene kćeri na na svojoj stranici Aplus.

'Mila i ja želimo dobrodošlicu Wyatt Isabelle Kutcher na svijet. Neka tvoj život bude ispunjen s čudesima, ljubavi, zdravljem, znatiželjom i privatnošću', napisao je Kutcher objavivši čitav niz fotografija, upitavši obožavatelje mogu li prepoznati koja beba s fotografija je njihova.
Pogledaj i ovo Ashton Kutcher i Reese Witherspoon Evo kako je to objasnio! Ashton Kutcher postao je glavna tema društvenih mreža zbog načina na koji je pozirao s kolegicom Reese, za njegov postupak opomenula ga je i slavna supruga!

U showu Ellen DeGeneres potvrdila je da je trudna, a sada je postala mama.

'Evo vam slika djeteta. Pa, jedno od njih jest. Sada taj helikopter nad našom kućom može prestati nadlijetati, beba spava unutra!', napisao je.

Ovo je prvo dijete para koji se upoznao na snimanju serije 'Lude sedamdesete'. U proljeće 2011. par je sa svojom vezom izišao u javnost. Glasine o trudnoći, Mila je potvrdila gostujući u showu Ellen Degeneres.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene