Živa je

ZAMIŠLJATE LI? 'Jela sam čušpajz u rupi na podu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedna od omiljenijih glumica, Mila Elegović, imala je uistinu neobično iskustvo. Otkrila je i zašto se ne slaže s onom da ljubav ide kroz želudac.

Ide li kroz želudac ljubav ili hrana? Mila Elegović tu nema dileme. Iako obožava dobru hranu i lijepo posuđe, ona ipak osvaja srcem. Otkrila je Mila i koliko joj je puta zagorjela hrana. Simpatična sudionica nove sezone Masterchefa prva je u nizu zanimljivih detalja iz života natjecatelja koje ćemo objavljivati narednih tjedana.

Pogledaj i ovo Melkior Bašić gospodin fatalni Melkior iz MasterChefa u društvu naše lijepe voditeljice razvukao široki osmijeh, a pohvalio se i fotografijom sa sportskim legendama!

Koje su vaše kulinarske tajne?

Tajne su baš zato da se ne otkrivaju. Moje kulinarske tajne znaju samo oni kojima ih otkrijem, moji prijatelji i bližnji. Ali evo, jednu ću vam otkriti: Jedite što manje. Ja sam tu u MasterChefu otkrila da volim minimalističku kuhinju, a i inače pazim što i kako jedem. Moja tajna glasi - manje je više.

Je li vam ikada zagorjela hrana?

Puno puta, pa kome se to nije dogodilo. Kolači rjeđe, ali dogodi se, nije to ništa strašno.

Osvajate li hranom?

Ne, ne osvajam hranom, ja osvajam drugim stvarima. Ljubav ne ide kroz želudac, kroz želudac ide hrana. Treba se osvajati srcem, a ne hranom.

Volite li više lijepo serviranu hranu ili 'bakinu kuhinju'?

Volim lijepo serviranu hranu. Volim ljepotu općenito, volim se okružiti lijepim stvarima pa tako i hranom. Da se slažu okusi, mirisi i da me tanjur oduševi kad ga pogledam.

Koliko vam je bitno posuđe?

Baš kao i lijepa hrana bitno mi je da hrana koju jedem bude lijepo poslužena. Na lijepo posuđu, naravno. Volim fini porculan, volim da posuđe ima priču, možda mogu čak reći da mi je posuđe važnije od hrane. Volim i kod kuće imati lijepi pribor za jelo pa si često priuštim neku sitnicu.

Najegzotičnije što ste jeli?

Jela sam čušpajz u rupi na podu u Egiptu. Bilo je jako fino.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene