Emotivna ispovijest

2 godine šutnje: 'Ludila sam nakon Paulove smrti, putovala sam i seksala se'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Holivudska glumica nakon dvije godine šutnje otkrila je kako se nosila sa smrću dobrog prijatelja i kolege preminulog Paula Walkera.

Glumica Michelle Rodriguez nakon skoro dvije godine šutnje, progovorila je o tome kako se nosila sa smrću svog prijatelja Paula Walkera. Tada 40-godišnjak, Walker je početkom prosinca 2013. poginuo u automobilskoj nesreći.

Pogledaj i ovo Meadow Walker Priznala je Kći preminulog Paula Walkera podijelila svoju priču o pobačaju: ''Duboka nepravda pogađa žene...''

Čin koji je raznježio svijet – 'Nije bilo druge osobe na koju sam mislio'

Michelle je za EW je otkrila kako je dvije godine potiskivala svoje osjećaje i činila sve kako se ne bi morala suočiti s gubitkom prijatelja. 'Zaista sam poludjela nakon što je poginuo! Puno stvari koje sam radila u protekle dvije godine ne bih činila da sam bila dobro sama sa sobom', kroz suze je otkrila 36-godišnja glumica.

Ludi provodi s Justinom Bieberom, veze s Carom Delevingne i Zacom Efronom samo su neke od situacija pomoću kojih je Michelle pokušala potisnuti sve.

'Imala sam osjećaj kao da mi ništa neće pomoći da se ponovno osjećam živom. Forsirala sam se do krajnjih granica, samo sam putovala i seksala se', iskreno je priznala holivudska zvijezda.

Otkrila je kako se jedno jutro samo probudila i osjetila veliko strahopoštovanje prema životu. 'Tada sam samoj sebi rekla - Michelle, prestani se skrivati!', otkrila je glumica koja se napokon vratila na pravi put.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene