OPIRALA SE PRIVOĐENJU

Mia Begović u dramatičnim okolnostima završila u policiji: "Privedena sam pod lažnom optužbom!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznata zagrebačka glumica Mia Begović privedena je prošlog tjedna, nakon što je odbila alkotest i bila agresivna prema policiji. Ona tvrdi da su je lažno optužili za posjedovanje oružja.

Kako neslužbeno doznajemo, poznata zagrebačka glumica Mia Begović privedena je prošlog tjedna te je noć provela u Jedinici za zadržavanja i prepratu na Oranicama. Prometna je policija, naime, zaustavila vozilo poznate glumice jer su posumnjali da je ona pod utjecajem alkohola.

Pogledaj i ovo Maja Lena Lopatny Čestitke! Kći Mije Begović objavila prelijepe vijesti s dečkom kojeg je dosad skrivala: "Presretni smo, ovo su nam najljepši životni trenutci!"

Glumica je odbila alkotest te je, neslužbeno doznajemo, bila agresivna prema prometnim policajcima pa je privedena uz primjenu sredstava prisile. Nakon što je noć provela na Oranicama, glumica je, uz optužni prijedlog, puštena da se brani sa slobode.

Glumica Mia Begović ima svoju stranu priče pa je u razgovoru za DNEVNIK.hr kratko komentirala što se zapravo dogodilo te noći. "Privedena sam pod lažnom optužbom da posjedujem oružje, kojeg nije bilo, što može potvrditi moja kolegica Anita Matić Delić, koja je bila pored mene. Za točnost ove izjave posjedujem i snimku", kazala je Begović o noći kada je privedena.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene