isplivalo na površinu

POBUNA U HOLYWOODU Seksualnog predatora javnost dočekala na nož

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zbog njihove turbulentne prošlosti javljaju se i kolege koji negoduju.

Nakon što je objavljena lista nominiranih za Oscara, čini se kako neki ipak nisu sretni konačnim izborom. Među nominiranima za najbolju mušku ulogu našli su se Mel Gibson i Casey Affleck, a tu odluku javnost je dočekala na nož. Zašto? Razlog je vrlo konkretan. Mel Gibson slovi za antisemita, a Casey za navodnog seksualnog predatora. Oboje imaju najblaže rečeno, turbulentnu prošlost.

Pogledaj i ovo showbuzz nepoznati na dodjeli Zvijezde iz sjene: Jurišaju na Oscare, hoće li im se posrećiti?

Gibson već duže vrijeme slovi kao omražena osoba još od 2006. godine kada je imao pijani antisemitski ispad. "Židovi su odgovorni za sve svjetske ratove!", izjavio je tada ovaj nevjerojatan gaf koji će ga pratiti do kraja života. Samo nekoliko godina nakon toga Mel se našao pod povećalom medija nakon što je procurila informacija kako fizički zlostavlja svoju sada već bivšu ženu Oksanu Grigorievu. Međutim, to je samo vrh Gibsonovog ledenog brijega. Akademija ga je povrh svega sada nominirala i za najboljeg redatelja.

S druge strane, imamo drugog ''pobjednika'', Caseya Afflecka koji je optužen za seksualno zlostavljanje i mobbing. Mlađi brat Bena Afflecka, koji je ove godine nominiran za Oscara za najbolju mušku ulogu u drami ''Manchester By The Sea'', tužile su dvije suradnice 2010. godine. Casey je pokušao opovrgnuti tvrdnje Amande White, ali ubrzo se pojavila Magdalena Gorki koja je imala sličnih problema s Affleckom.

Bijesni i nezadovljni izborom nominiranih na društvenim mrežama javili su se mnogi glumci.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene