Nepoznati detalji o slavnom glumcu

Mehmet je bio zaručen s Jezdom iz serije 'Sila'!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac Mehmet Akif Alakurt, poznatiji kao Boran, u privatnom životu je bio zaručen s glumicom Leylom Basak koju je u seriji 'Sila' utjelovila aginu prvu ženu Jezdu.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Stvari se kompliciraju... Boranu oduzet status Age!

U seriji Jezda je bila Boranova žena i velika ljubav, koja se zbog običaja plemena i činjenice da ne može Boranu dati nasljednika ubila skočivši s litice.

Boran je bio jako zaljubljen u Jezdu, a prva žena koja ga je zaintrigirala nakon njezine tragične smrti bit će Sila. Mehmet je s Leylom bio zaručen do 2008. godine kada je na snimanju serije Adanali u kojem tumači kriminalca Alija upoznao glumicu Selin Demiratar. Međutim i s njom je prekinuo vezu te ga u zadnje vrijeme turski portali povezuju s nepoznatom ženom po imenu Tuğçe.

>> Slavna glumica iskreno: 'Sila me proslavila!'

Ovaj model i glumac rođen je 23. srpnja 1979. godine u Istambulu. Završio je osnovnu školu u tom gradu i već je u toj dobi uz pomoć majke odabrao karijeru modela. Pobijedio je na natjecanju Best Model Turske 2001. godine, a iste je godine na svjetskom natjecanju modela bio viceprvak. U to vrijeme počeo je i svoju glumačku karijeru u seriji 'Kirik Ayna'. Kao dječak sanjao je da će postati pilot, a omiljeni klub mu je Bešiktaš. Visok je 190 cm, a u dobi od 15 godina bavio se kickboxingom. Mehmet Akif Alakurt voli i crtane filmove i serije poput 'Spužva Bob', 'Štrumfovi' i 'Simpsone'.

Omiljena mjesta za putovanja su mu Italija i Barcelona. Obožava tjesteninu i meso. Omiljena turske pjevačice su mu Baris Manco i Sezen Aksu. Voli čitanje psihologije. Kao model reklamirao je mnogobrojne modne marke poput Lacoste, Marks & Spencer, Tommy Hilfiger.

Najmlađi je u svojoj obitelji. Ima četiri sestre i tri brata. Roditelji su ga naučili da je čovjek ovisan o tradiciji. O ljubavnom životu ovaj model i glumac malo govori, bio je zaručen s mladom glumicom Leylom Basak (2006.-2008.), te nakon nje hodao je s glumicom Selin Demiratar s kojom je glumio u seriji Adanali te prekinuo vezu. Trenutno ga turski portali povezuju s nepoznatom djevojkom imena Tuğçe.

Na moj.report@novatv.hrnapišite nam zašto volite gledati Silu i koji vam je lik najbolji.

Sila' se emitira na Novoj TV od nedjelja do petka, od 20 sati.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene