455773
455773
455773
455773
455773

TOTALNI DEBAKL Ljepotica koja je osvojila princa osramotila se u kvizu

  • , 03.11.2016., 09:14
  • Autor:
  • komentara

Što će na ovo reći princ? Lijepa Meghan trebala bi još dosta toga naučiti želi li postati dio kraljevske obitelji.

 
 
 
 
Meghan Markle (FOTO: Screenshot)
Meghan Markle (FOTO: Screenshot)

Predivna Meghan Markle osvojila je srce princa Harryja, no želi li doista postati princeza glumica će morati još dosta toga naučiti o britanskoj kulturi.

Naime, Markle je nedavno sudjelovala u kvizu "Britishisms" i propisno se osramotila.Od 15 pitanja, Meghan je znala točan odgovor na njih samo četiri.

Potencijalna princeza nije znala prepoznati tradicionalna britanska piva, a nije znala ni koje su stvarne lokacije u Velikoj Britaniji. Nije se proslavila ni odgovorom na pitanje koji je britanski naziv za pločnik, a pogrešan odgovor dala je i na pitanje je li popularniji Vegemite ili Marmite, inače poznati namazi od kvasca.

"Mislim da sam izgubila. Vjerojatno sam bila najlošija u ovoj igri", zaključila je glumica na kraju.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se