450204
450204
450204
450204
450204

BEZ KOVRČA Rekao je 'Arrivederci', a sada se vraća na scenu

  • , 14.09.2016., 16:42
  • Autor:
  • komentara

Metteo Cetinski nekada je imao glazbenu karijeru, a onda je istoj rekao 'arrivederci'.

 
 
 
 
Matteo Cetinski (FOTO: Nova TV, Youtube)
Matteo Cetinski (FOTO: Nova TV, Youtube)

Matteo Cetinski se vraća, no ne kao pjevač već kao sudionik showa Tvoje lice zvuči poznato. I danas ga pamtimo po hitovima 'Vesele djevojke' i ' Arrivederci signorina' te po dugačkim kovrčama koje je nosio devedesetih.

Brat Tony je nastavio pjevati, a Matteo se bacio u skroz druge vode. On se danas bavi dizajnom.

Je li ovo tvoj glazbeni comeback?

Ne, nije. Ja sam stvarno puno duže dizajner nego što sam bio pjevač. Nastupanje u showu Tvoje lice zvuči poznato gledam kao jedan izlet, kao dobru zabavu. No, to nema veze s mojim ambicijama u estradi. Glazbena karijera je gotova i sad sam okrenut nečem sasvim drugom.

Čime se sad baviš?

Ja se bavim dizajnom – dizajnom namještaja i dizajnom interijera. Dobio sam razne nagrade po svijetu, to je moja ljubav od uvijek. Dugo godina mi je trebalo da shvatim da od toga mogu živjeti, da mi to može biti posao jer mi je to oduvijek bio samo hobi. U jednom sam trenutku shvatio da ću se time baviti profesionalno i to je bio taj trenutak. U zadnje vrijeme puno radim u Istri tako da sam se ponovno vratio u tu svoju regiju iz koje sam otišao kad sam imao 18 godina. Čim završi ovaj projekt, već me čekaju drugi na kojima trebam početi raditi.

Matteo Cetinski (FOTO: Dnevnik.hr)

Jesi li nekad trebao baš izabrati između glazbe i dizajna?

Ne, kad sam napustio glazbu otišao sam studirati jer tada dizajn još nisam smatrao nečim čime bi se mogao baviti. To je bila tada moja ljubav ali tada sam mislio da nije moguće od toga živjeti. Tako sam u Bologni završo masovne komunikacije, pa sam u Americi magistrirao menadžment i nakon povratka iz Amerike sam se bavio televizijskom produkcijom i tada sam nakon par godina krenuo sve više raditi sa dizajnom. Tada sam se prebacio na dizajn.

Matteo Cetinski (FOTO: Dnevnik.hr)

Imaš li svoj stil?

Ja sam jedan od onih dizajnera koji smatraju da se treba prilagoditi klijentima, nemam svoj stil pa da ga namećem svima. Mislim d svaki prostor ima svoje zahtjeve i isto tako, svaki klijent svoje zahtjeve. JA sam jako nemirna duša i stalno trebam nešto izmišljati i tražiti i istraživati i tako funkcioniram i u poslu.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se