Jarić osvaja Adrianu

'Ne funkcioniramo kako treba. Je li ovo za stalno, ne znamo'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Izgleda kako još nije gotovo, a Marko Jarić navodno još ne želi odustati od braka s Adrianom Limom.

Raspad braka bivšeg srpskog košarkaša Marka Jarića i brazilske ljepotice Adriane Lime sve je iznenadio, no srpski mediji pišu kako on još uvijek nije spreman reći zbogom majci svoje dvije kćeri.

Pogledaj i ovo Marko Jarić (Foto: Profimedia) Slab na manekenke Bivši muž jedne od najljepših žena na svijetu opet ljubi ljepoticu, a već ju je i upoznao s kćerkicama

Marko Jarić je Adrianu Limu prevario s manekenkom Jovanom Švonjom

Pisalo se kako je Adriana već preboljela Jarića u zagrljaju  novog dečka francuskog DJ-a Cedrica Gervaisona, no Jarić se želi boriti za njihov brak.

'Marko pokušava vratiti Adrianu s kojom je proveo punih osam godina. Kad su objavili da se razvode Jarić se našao na udaru javnosti  zato što se rastaje od takve žene. Za vrijeme razdvojenosti Marko je shvatio da se njegova ljubav prema Adriani nije ugasila. On se trudi oko nje kao što je to činio na početku njihove veze, a ni ona nije ravnodušna. Ona je oduvijek isticala da je tradicionalno odgojena i želi da njihove kćeri rastu s oba roditelja, što Marku daje vjetar u leđa', rekao je izvor blizak srpskom košarkašu, piše Blic. rs.

'Adriana i ja smo dugo pričali i došli smo u fazu braka gdje nam se karakteri sudaraju, stvara se negativna energija, ne funkcioniramo kako treba. Je li ovo za stalno, ne znamo. Svaki dan ćemo provoditi vrijeme s djecom. I dalje sam zaštitnički nastrojen prema obitelji', rekao je Jarić u emisiji Ivana Ivanovića.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene