Rodio se unuk

Slavlje uz odojak! Marijan Ban postao djed u 55. godini: "Sretan sam čovjek"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivši pjevač Daleke obale Marijan Ban na društvenim mrežama pohvalio se prinovom u obitelji.

Neizmjerna sreća vlada u obitelji Marijana Bana. Poznati splitski pjevač, bivši član Daleke obale, a danas Diktatora, u 55. godini postao je djed. Sretnu vijest sa svojim pratiteljima Ban je podijelio putem društvenih mreža.

Pogledaj i ovo In Magazin: Daleka Obala - 1 nemaju rok trajanja Daleka obala nakon više od dva desetljeća stanke u eter lansirala novi album: "Ban je tu stalno uz nas"

"Rodija se Šime Ban. Možete me zvat dida (nono, djed, deda...)", napisao je glazbenik na Twitteru, a u komentarima dodao i da je jako sretan čovjek, a otkrio je i da je rođenje unuka proslavio "kilom pečenog odojka".

Brojni obožavatelji odmah su ga zasuli čestitkama. "O Bane, dobrodošao u klub nonića. Čestitam", "Daj neku pjesmu za malog", "Zavidim na unuku, ali tješim se da ja još ne moram navečer u krevet leći s nekom nonom", samo su neki od komentara upućenih Banu. Inače, splitski glazbenik već je 30 godina u braku sa suprugom Dominom s kojom ima troje djece: 30-godišnjeg Marka, 27-godišnju Anku i 24-godišnju Mirtu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene