456267
456267
456267
456267
456267

NAGLI PREOKRET Nije mogla izdržati i napustila zemlju

  • , 07.11.2016., 18:11
  • Autor:
  • komentara

Zbog skandala koji se dogodio pjevačica je napustila zemlju.

 
 
 
 
Marija Šerifović (FOTO: Instagram)
Marija Šerifović (FOTO: Instagram)

Priča oko navodne veze srpske pjevačice Marije Šerifović s udanom dizajnericom interijera Elenom Karić ne jenjava. Marije je, pišu srpski mediji, obavila ozbiljan razgovor sa svojom ljubavnicom i prekinula vezu. Zbog cijelog skandala koji se dogodio pjevačica je napustila Beograd i otišla u Los Angeles, piše Kurir.

Marija Šerifović (FOTO: Instagram)

"Ovo je veoma težak period za Mariju i Elenu. Obje su svjesne da bi jednog dana njima morao doći kraj, ali nisu imale ni želju ni hrabrost da prekinu viđanja. Međutim, kad je javnost saznala za njih, Marija je bila ta koja je povukla ručnu i raskinula, a Elena je to mirno prihvatila. Svjesna je da je ta odluka najpametnija za obje jer im je otkriće o njihovoj vezi, o kojoj bruji cijela regija, napravilo pakao od života", otkrio je Kurirov izvor i dodao sljedeće.

"Marija se sklonila iz Beograda. U Los Angeles je otišla da bi izbjegla pažnju javnosti, a i da bi se odmorila od brojnih koncerata i snimanja. Najbitnije joj je da misli preusmjeri na neke druge stvari, koje nemaju veze s Elenom''.

Elena Karić (Foto: Instagram)


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se