Sve je spremno

Ovo je čovjek koji će prvi vidjeti kraljevsku bebu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Stanovnici Velike Britanije s nestrpljivošću očekuju rođenje još jednog pripadnika kraljevske obitelji - bebe princa Williama i Kate Middleton. A tko je čovjek koji će prvi vidjeti ovog kraljevskog potomka - doznajte ovdje.

Liječnik Marcus Setchell (69) predvodit će tim ginekologa koji će brinuti o porodu vojvotkinje od Cambridgea, simpatične Kate Middleton, koji bi se trebao dogoditi sredinom mjeseca srpnja.

Pogledaj i ovo Princ Louis Konačno osvanula! Pogledajte novu preslatku fotografiju živahnog princa Louisa, za nju je zaslužna njemu najvažnija osoba!

Upravo će ovaj priznati ginekolog biti prva osoba koja će prva vidjeti najmlađeg pripadnika britanske kraljevske obitelji.

>> Will i Kate još uvijek ne znaju spol djeteta – novi detalji oko poroda!

Donosimo neke činjenice koje zasigurno o njemu ne znate.

- Ima mnogo toga zajedničkog s Kate Middleton


Marcus voli umjetnost, odličan je tenisač, a jedrenje i vrtlarenje su mu hobiji. Kate je studirala povijest umjetnosti, a svi Middletoni obožavaju tenis. Kate je poznata i po tome što voli jedrenje, a okušala se i u vrtlarenju.

- Najdraži je liječnik kraljice Elizabete

Upravo je Marcus ginekolog kraljice Elizabete od 1990. godine. Zbog svoje službe kraljica ga je 2005. godine i odlikovala. Izvori s dvora ga opisuju kao divnog, oldschool genlemana, iskusnog liječnika veoma bliskog kraljici.

- Već je porađao članove kraljevske obitelji


Marcus je naslijedio preminulog ginekologa Georgea Pinkera koji je na svijet donio prinčeve Williama i Harryja. Tako je porodio Sophie Wessex (suprugu princa Edwarda, najmlađeg sina kraljice Elizabete i princa Philipa) koja je carskim rezom rodila Lady Louise 2003. godine. Upravo je to i prva beba koja je rođena u javnoj bolnici i bila je jedna od djeveruša na vjenčanju Kate i Williama. Pomogao je pri porodu i drugog djeteta Sophie Wessex - Viscounta Severna (5). Također je sudjelovao pri operativnom zahvatu na Camilli kad joj je izvršena histerektomija (uklanjanje maternice).

- Veliki je profesionalac

Marcus obavlja svoj posao profesionalno i odgovorno i kad nije u svojoj matičnoj bolnici (a to je King Edward VII's Hospital gdje je Kate bila liječena zbog mučnina u trudnoći te London Clinic gdje se liječio princ Philip). 'Neki ljudi ne vole raditi izvan svojih uobičajenih baza no Marcus je upravo u tome dobar. Veoma je smiren i odličan je timski igrač. Nije proračunat i ne voli se svađati s ljudima', tvrde izvori bliski ovom cijenjenom ginekologu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene