sumnjiva smrt

Manekenski svijet u šoku! 18-godišnja Ivana Smit pronađena mrtva

Ivana Smit (Foto: Instagram) Ivana Smit (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Smit (Foto: Instagram) +0 Ivana Smit (Foto: Instagram) Galerija

Ivana Smit navodno je pala s 20. kata zgrade, no njezina obitelj u tu priču ne vjeruje.

Mlada manekenka Ivana Smit pronađena je mrtva na balkonu šestog kata zgrade u Kuala Lumpuru. Strani mediji javljaju kako je Ivana najvjerojatnije pala s 20. kata nakon zabave. Lokalna policija smrt tretira kao nesretan događaj iako članovi obitelji nesretne nizozemske manekenke inzistiraju na istrazi.

Pogledaj i ovo Rose Bertram Imala je što i pokazati Jedva je sakrila grudi u haljini koju je odjenula na prestižni festival, a bez seksi proreza to ne bi bilo to

Ivana Smit (Foto: Instagram) Ivana Smit (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Ivanin djed Fredrik ne vjeruje da je Ivana pala s 20. kata. "Pronađena je gola. Gdje su joj cipele i odjeća? Vjerujemo kako postoje kriminalni elementi u Ivaninoj smrti. Naravno da ne vjerujemo priči policije jer nam ne mogu dati ni fotografije ni izvještaj događaja", izjavio je Fredrik koji je u cijeli slučaj uključio nizozemsku ambasadu, ali i Interpol, piše Daily Mail.

Neposredno prije tragedije susjedi su navodno čuli svađu koja je dopirala iz stana u kojem je bila Ivana, a prema policijskom izvještaju u njezinoj krvi pronađeni su alkohol i ectasy.

Ivana je radila za brojne poznate brendove, među kojima je i Chanel. Prije 13 godina iz Nizozemske je doselila u Maleziju i pred njom je bila sjajna karijera koju je, nažalost, prekinula strašna tragedija.

Ivana Smit (Foto: Instagram) Ivana Smit (Foto: Instagram) Foto: Instagram
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene