zapalio se automobil

U strašnoj nesreći poginula manekenka: "Ovo je ogroman gubitak"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bree je voljela brze automobile, a ljubav prema njima često je iskazivala i na Instagramu.

Mlada manekenka Bree Keller izgubila je život u stravičnoj prometnoj nesreći u Sydneyju. Do nesreće je došlo nakon što je vozač izgubio nadzor nad vozilom, a nakon sudara skupocjeni se automobil zapalio.

Pogledaj i ovo showbuzz Na pješačkom prijelazu Teško stradao glumac Aleksandar Bogdanović, krivac pobjegao s mjesta nesreće, no uhićen je

Bree je voljela brze automobile, a ljubav prema njima često je iskazivala putem društvenih mreža. Poginula je u Nissanu GT-R R35, čija je cijena oko 150 tisuća funti, prenose mediji.

 

A post shared by Bree Keller (@breekeller_) on

Velika tragedija zavila je u crno njezinu obitelj koja ne zna kako se 22-godišnjakinja našla u automobilu s dvojicom muškaraca – braćom Steveom i Jeffom Nasrom koji su također poginuli u nesreći, piše The Sun.

"Nemamo pojma tko su ti ljudi. Znali smo da ide van, no nismo znali gdje. Ovo je ogroman gubitak", kazao je manekenkin shrvani očuh Peter Francis. "Bila je jako atraktivna i izvana i iznutra. Nikada nije bila problematična. Bila je jako ugodno društvo i imala je puno prijatelja", dodao je Peter. Nesreća je u šoku ostavila i mnogobrojne obožavatelje australske ljepotice koji se od Bree opraštaju putem društvenih mreža.

 

A post shared by Bree Keller (@breekeller_) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene