Smiješi mu se karijera...

Na putu da bude odvjetnik: sa 19 mjeseci utužio peteroznamenkastu cifru!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Popularna pjevačica, vlasnica glazbene nagrade Grammy Adele ne tolerira zadiranje u obiteljsku privatnost, posebno kada se radi o njezinom sinu.

Sin Britanske pjevačice Adele, Angelo, od suda je dobio peteroznamenkastu odšetu nakon što su paparazzi fotografirali privatne obiteljske trenutke koji su objavljeni u većini svjetskih medija.

Pogledaj i ovo Celine Dion - 6 stanje se pogoršalo Celine Dion u jeku borbe s teškom bolesti skupila snage i stala na pozornicu nakon dugo vremena, sin joj je pomagao dok je hodala

Adele izdaje novi album i priprema turneju

Adelina odvjetnica Jenny Afia izjavila je kako mali Angelo, sin dobitnice Grammyja, nikada ne smije postati javno vlasništvo.

 

Dodala je kako se radi o dubokoj tuzi zbog objavljivanja privatnih trenutaka iz života malog Angela, poput prvog druženja s obitelji ili odlaska na dječje igralište. Naglasila je kako je Adele svjesna svoje izloženosti javnosti, ali i to da Adelina obitelj nikada nije poticala fotografije koje zadiru u njihovu provatnost. 

Odšteta koju je Angelo dobio od fotografske agencije Corbis Images UK biti će uplaćena u njegov fond, a agencija se složila da neće ponovo objavljivati sporne fotografije.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene