Samo najbolje

Probrazba koja je trajala 6 sati i koštala skoro 6 tisuća kuna!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon užasa za svaku mladu ženu, kada su joj se na fotografiji jasno vidjele sijede vlasi, princeza Kate odlučila se razmaziti skupim, 6-satnim tretmanom kod slavnog frizera.

Na preporuku sestre Pippe koja je redovita klijentica, princeza Kate Middleton odlučila je posjetiti slavni salon kako bi napravila mini 'make over'. Luksuzan spa tretman za kosu za koji se odlučila Kate traje čak 6 sati, a stoji gotovo 6 tisuća kuna! Frizer Rossano Feretti poznat je po svojoj metodi šišanja, koja podrazumjeva upotrebu posebno ručno rađenih škara.

Pogledaj i ovo Kate Middleton morala je požuriti ili... Kate Middleton bila je prisiljena otkriti da ima rak? Procurile su informacije o prijetnjama s kojima se suočila

Hvalio se da je frizer Kate Middleton i dobio otkaz

No nakon užasa kada su joj se na nedavnom službenom pojavljivanju izvirile sjede vlasi vojvotkinja od Camebridgea nije štedila vremena ni novca kako bi osvjetlala obraz svojoj širom svijeta poznatoj besprijekornoj frizuri.

'Kate se odlučila počastiti pravim tretmanom maženja kose. Kada je bila gotova kosa joj je izgledala predivno, kosa joj je bila raspuštena i izgledala nevjerojatno', otkrio je izvor za Royal Watch.

Sada kada su slavne princezine kovrče zasjale punim sjajem Kate je spremna za crveni tepih, koji će pohoditi još večeras u Londonu, na premijeri filma 'Mandela: Dug put do slobode' .

Frizer Rossano Feretti svakako može očekivati procvat posla nakon vijesti kako se upravo kod njega uređuje princeza Kate, koja je baš kao i njezina frizura česta tema medijskih natpisa, a dive joj se žene diljem svijeta. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene