Oprez – seksi

Domaća ljepotica opet zavodi: 'Uživam biti solo'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

More, sunce i dobro društvo su sve što joj trenutno treba!

Maja Šuput uživa na zasluženom odmoru u Dubaiju. More, sunce i dobro društvo su sve što joj trenutno treba, ali Maja ipak nije zaboravila na svoje obožavatelje na društvenim mrežama. Vjerne je obožavatelje počastila fotografijom u bikiniju, ali nije izostala ni skrivena poruka.

Pogledaj i ovo Maja Šuput zauzela i zavodljivu pozu Šuput u badiću za kakav treba hrabrosti pokazala da je itekako spremna za ljeto: "Kao božica!"

'Volim biti solo. Mogu ići kamo želim i ostati do kada želim!!!', napisala je Maja.

I dok Maja uživa u toplijim krajevima njezini fanovi uživaju u njezinoj novoj pjesmi. Reginalni hit 'Hej, Balkano' snimao se dva dana u Samoborskom gorju, gdje je Maja u atraktivnom turističkom središtu Eko Selo, u štiklama od 12 cm i minijaturnom bodiju koji su za nju napravili ELFS- i, s pištoljem u ruci, snimala kadrove za svoj novi video .

VIDEO Maja poručila: 'Ne pokušavajte ovo kod kuće'

Za potpuni vizualni identitet zaslužni su dečki iz TS Dyaco, koji su stali uz bok Maje Šuput, te je pratili u svim nepodopštinama koje je osmislio režiser Darko Drinovac. Pjesma je ja nastala u suradnji sa Branimirom Mihaljevićem, koji je na tekst Antonije Šole napravio glazbu i aranžman. Premijera videa Hej, Balkano biti će početkom slijedećeg tjedna, a do tada pogledajte 'making of' sa snimanja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene