''BAŠ TI PAŠE''

NISU SE MOGLI SUZDRŽATI! Maja i Marko prvi put javno razmijenili nježnosti

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjevačica i asistent su nerazdvojni.

Iako Maja Šuput redovito objavljuje seksi fotografije gdje god se nalazila, pjevačica je ovaj put iznenadila emotivnom porukom koju je posvetila jednom posebnom muškarcu u njenom životu. On je njezina desna ruka, asistenst Marko Matić.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Bloom u problemu Maja Šuput pokazala što je to malenog Blooma uzrujalo do ruba suza, nije se mogao s tim pomiriti: "Dakle, dijete zna što želi"

Iako ih papparazi još uvijek nisu uhvatili u ljubavnom zanosu, Maja je objavila jedan vrlo zanimljiv video na svom Instagram profilu. Naime, Matiću je čestitala rođendan na svom Instagramu profilu objavivši video u kojem on peče palačinke u vrlo ležernom kućnom izdanju. 

'Obzirom da si prvi počeo kad si privatnom fotkom meni čestitao rođendan, danas ti vraćam istom mjerom. OK, nije baš istom, ali predstavlja tebe kao osobu koja uvijek nasmije ljude, ispunjava prostoriju pozitivnom energijom i definitivno poništava izreku i mit da su svi muškarci isti! Sretan ti rođendan, Marko, i ostani zauvijek ovakav', napisala je Šuputica.

 

Obzirom da si prvi poceo kad si privatnom fotkom meni cestitao rodjendan danas ti vracam istom mjerom ok, nije bas istom ali predstavlja tebe kao osobu koja uvijek nasmije ljude, ispunjava prostoriju pozitivnom energijom i definitivno ponistava izreku i mit da su svi muskarci isti!!! Sretan ti rodjendan @markomat88 i ostani zauvijek ovakav

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene