Posvojena kćer Mercy

JOŠ JEDNA BITKA? Žele joj uzeti posvojenu kći

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Obitelj Madonnine posvojene kćeri Mercy želi da se djevojčica vrati k njima u Malawi.

Nakon što je Madonna provela vrijeme popravljajući odnos sa sinom Roccom u Londonu, veći problem je u međuvremenu nastao s mlađom kćerkom Mercy za koju će se doslovce morati izboriti. Glazbena zvijezda mora razgovarati s obitelji male Mercy inače će se morati suočiti s ozbiljnim raskolom, navodi prijateljica Mercyine biološke majke, koja je preminula osam dana nakon što je rodila djevojčicu u siječnju 2005.

Pogledaj i ovo Madonna - 1 Nije mislila Madonnini fanovi šokirani su zbog onoga što je rekla čovjeku u invalidskim kolicima, snimka s koncerta proširila se internetom

Nakon što se pomirila sa sinom Roccom, Madonna se vratila u New York u velikoj nadi da će njena obitelj konačno biti ujedinjena, no kako navode odvjetnici u budućnosti je čeka puno veća borba. Bit će to bitka za voljenu kćer Mercy, za koju njena biološka obitelj tvrdi kako su bili obmanuti prilikom Madonninog posvajanja i žele ju natrag.

U ekskluzivnom intervjuu za 'Daily Mail' najbolja prijateljica Mercyine biološke majke upozorava kako neće biti dobro ukoliko Madonna odmah ne reagira na njihove upite.

Naime, Madonna je navodno obećala kako će Mercy biti vraćena u Malawi nakon što napuni šest godina, odnosno kada prođe razdoblje u kojem su sva djeca u opasnosti da budu zaražena malarijom, no njena obitelj nije vidjela djevojčicu od usvajanja.

Madonna je negirala navode o zabrani prava djevojčice da viđa svoju obitelj od početka posvajanja. Njen glasnogovornik dao je odgovor medijima, 'Mercy nikada nije skrivana njena baština i prošlost, dapače ona posjećuje Malawi svake godine kako bi doznala što više o svojim korijenima, obitelji i prijateljima. Netočne priče o zabranama ne mogu nauditi nikome toliko koliko samoj Mercy.'
 

 

A photo posted by Madonna (@madonna) on

 

A photo posted by Madonna (@madonna) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene