Tajna je otkrivena!

"PREPUSTILI SU SE, SVE JE OSTALA TAJNA" Reper obožava starije dame!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Drake i Madonna imali su, čini se, kratku aferu. Oboje slobodni, prepustili su se bez kajanja.

Drake je pun tajni! Iako se dugo mislilo kako kanadski reper pati za Rihannom, čekajući da se ona odluči dati mu šansu, čini se da nije bilo tako. Nakon što je otkriveno da je u vezi s Jennifer Lopez, The Sun doznaje i da J.Lo nije jedina starija dama koju je mladić ljubio.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez bez filtara i fotošopa Paparazzo-fotografije Jennifer Lopez otkrile su kako zapravo izgleda, ipak nije sve onako kako se čini na Instagramu!

Čini se da voli zrelije, pa je tako svojedobno imao tajni flert s Maddonom. Oboje su o tome odlučili šutjeti pa se afera sve dosad nije otkrila.

"Svi oko Madonne svjesni su njezinog kratkog flerta s Drakeom. Znali su da to neće potrajati, no prepustili su se jer su oboje u to vrijeme bili slobodni. Među njima je postojala velika privlačnost. Zabavljali su se, no to je ostala tajna", rekao je netko od Madonninih ljudi od povjerenja. Trenutno su oboje u vezama. Madonna ima 25-godišnjeg dečka, dok je Drake s Jennifer Lopez, koja je od njega starija 17 godina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene