Nakon zabave

Luckasta teta Kim Kardashian malo popila pa sve otkrila novinarima!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Teta Kim Kardashian nakon zabave i nekoliko koktela otkrila je neke detalje sa zabave za darivanje bebe.

Teta Kim Kardashian, Karen bila je jedna od stotinjak uzvanika koji su tijekom ovog vikenda bili na darivanju bebe Kanye Westa i Kim Kardashian.

Pogledaj i ovo showbuzz s njima nikad dosadno Šamari, udaranje torbicom, plakanje i prevare: Ovo su neki od najzanimljivijih trenutaka poznatog klana koje su podijelili s javnosti

Karen, sestra Kris Jenner, prema pisanju portala TMZ tijekom zabave je popila nekoliko koktela, a onda je izašla pred snimatelje koji su čekali da poznati gosti izađu s imanja.

>> Preko 100 uzvanika: Kim priredila luksuzno darivanje za svoju curicu!

U jednom trenutku pojavila se Karen i dobar dio onog što je Kim htjela sakriti od javnosti ili sačuvati za obiteljski reality show, Karen je otkrila.

Tako je ispričala kako je Kim bila odjevena, što se jelo na svadbi i još neke detalje.

'Kim apsolutno nije pila! Ja vam ne smijem reći koji je spol bebe dok se to ne prikaže u emisiji, ali bih voljela da mogu! Kanye i Kim su predivan par, on je samo malkice veći od nje!', komentirala je dobro raspoložena teta.

Iako su je u nekoliko navrata pokušali odvući od kamera, Karen se opustila i dobro zabavila razgovarajući sa snimateljima.

Ipak, neke stvari koje je rekla jednostavno nisu bile istinite. 'Kanye i Kim su dobivali Rolexe za bebu', izjavila je Karen, a zapravo su Kanye i Kim tražili da umjesto poklona novac bude uplaćen na račun dječje bolnice u Chicagu.

Kim Kardashian's Aunt -- Spills Baby Shower Secrets ... Some of Which Are Not True - Watch More Celebrity Videos or Subscribe

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene