'Vrijeme za ručak'

Fotografija koja sve govori: Stvarno ga voli!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako joj je zaručnik priredio pravu scenu tijekom dočeka 2013. godine, izgleda kako Sofia Vergara nije zlopamtilo.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz slavna ljepotica Zbog obiteljske tragedije iselila se iz rodne zemlje, a onda joj je jedan sudbonosni susret na plaži potpuno preokrenuo život

Nakon što je Nick Loeb zbog ljubomore počeo vikati na svoju zaručnicu, a ona ga je pokušavala smiriti te joj se tijekom trčanja za njim raspala haljina, Sofia je očito sve to pripisala folkloru kolumbijskog temperamenta i sastavnog dijela svoje veze pa je s voljenim muškarcem brzo izgladila problem.

Nakon što se cijela situacija smirila, poznata televizijska glumica je na Twitteru objavila fotografiju na kojoj dan nakon uzbudljive noći i temperamentnog ispada liže Nickovo uho.

>> Ljubomornog zaručnika izbacili zaštitari, a Sofiji se raspala haljina!

'Vrijeme za ručak', napisala je ispod fotke na kojoj se smije, a koja je samo jedna od mnogih koje je objavila posljednjih dana. S obzirom da ju je objavila nakon ispada ljubomore svog dečka, upravo je to dokaz kako njegov ispad nije ostavio velikog traga u njihovoj vezi.

Podsjećamo, Nick nije bio baš zadovoljan svom pažnjom koju je njegova lijepa Sofia privlačila na Silvestrovo. 'Nick se jako naljutio nakon što se Sofia slikala sa strancima i počeo se derati na nju. Četvorica zaštitara su ga izbacila van iz kluba. Sofia ga je pratila, a putem joj se raspala cijela haljina', izjavio je izvor za američke novine PageSix. Sofia je Novu godinu dočekala s obitelji i prijateljima u hotelu na Floridi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene