10 godina Facebooka

Nećete vjerovati ovom omjeru snaga

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pogledajte listu poznatih i slavnih koji imaju najposjećenije stranice na Facebooku. Neke su pozicije zaista neočekivane...

Na 10. mjestu nalazi se pjevač Akon čiji Facebook profil ima 52,849,693 lajkova. Ovog ljeta njegov je hit svirao u svim klubovima.

Pogledaj i ovo showbuzz Nevjerojatno! Oni obaraju rekorde na Youtubeu i broje preko pola milijardi pogleda!

Odmah iza njega nalazi se poznata pjevačica Beyonce s 56,072,210 lajkova. Queen B nedavno je zasjala na dodjeli prestižne Grammy nagrade. Nakon što je cijelu godinu provela nastupajući diljem svijeta, ples i vježbanje tijelo lijepe pjevačice dovedeno je do savršenstva! Čvrsta guza, utegnute noge, minijaturan strukić – Beyonce je svima htjela pokazati kako može biti seksi iako je mama u dugogodišnjem braku. U trudnoći je imala 88 kilograma, a smršavila je čak 31 kilogram!

18 fotografija za koje bi željela da NE POSTOJE!

Iza Beyonce smjestio se slavni bend Linkin park sa 59,589,737 lajkova na Facebook stranici. Dečki su trenutno na turneji te će ove godine posjetiti, između ostalog Lisabon i Milano.

Katy Perry nalazi se na 7. mjestu sa 63,456,020 lajkova. Mlada je pjevačica nedavno postala i UNICEF-ova ambasadorica. Svoj rad u ovoj humanitarnoj organizaciji, Katy će usmjeriti na poboljšanje života najranjivije djece i adolescenata te na angažman mladih. Popularna pjevačica već je surađivala s UNICEF-om. U listopadu ove godine pridružila se UNICEF-ovoj akciji obilježavanja Međunarodnog dana djevojčica tako što je pjesmu 'Roar' ustupila kako bi djevojčice inspirirala da već sutra postanu liderice.

Justin Beiber smjestio se na 6 mjesto, a njegov je Facebook profil sakupio 63,007,726 lajkova. Justin Bieber nedavno je imao nevolje u SAD-u, gdje je bio uhićen pod optužbom za vožnju u pijanom stanju i sudjelovanje u uličnoj utrci automobila, a pušten je na slobodu uz jamčevinu od 2,5 tisuće dolara.

Bieber lizao grudi striptizete - Pogledajte FOTKU!

Facebook profil Lady Gage sakupio je 58,468,349 lajkova. Mlada je pjevačica prošle godine objavila svoj novi album 'ArtPOP'. Uvijek ekscentričnim odjevnim kombinacijama Lady Gaga je uspjela ponovno šokirati na promociji novog albuma. 27-godišnja pjevačica pokazala je da živi svoju umjetnst, a sve je iznenadila 'letećom‘ haljinom u kojoj je i poletjela.

Michaela Jacksona lajkali su 69,676,348 puta. Michael Jackson umro je u Los Angelesu 25. lipnja 2009. u 50. godini od predoziranja propofolom, jakim anestetikom koji je, na preporuku svog liječnika koristio kao sredstvo za spavanje.

Shakirin Facebook profil sakupio 81,232,667 lajkova. Shakira i Rihanna objavile su spot za novu pjesmu 'Can't Remember to Forget You'. Kemija između Shakire i Rihanne skoro je opipljiva, a samopouzdanje pršti na sve strane! Seksi izvijanje, mrdanje bokovima, pa i kombinacija egzotičnih ritmova i rock gitare.

Ponosno drugo mjesto zauzeo je popularni reper Eminem. Njegova facebook stranica ima 81,465,636 lajkova. Spot za pjesmu 'Monster', s njegovog najnovijeg albuma The Marshall Mathers LP 2, premijerno je prikazan na ESPN-u prije nogometne utakmice u Detroitu. U spotu Rihanna ima ulogu psihijatrice, a njezin pacijent je 41-godišnji Eminem.

Na prvom mjestu nalazi se Rihanna s 85,043,109 lajkova. Zadnjih nekoliko godina Rihanna ne prestaje izbacivati hit za hitom, a s velikim uspjehom i ona je sama slobodnija i provokativnija. Slavna pjevačica tako lako osvaja svojim seksepilom i stavom 'baš me briga za cijeli svijet'! I dok gledamo njezine nove fotografije na Instagramu ili facebooku, Rihanna je snimila i modni editorijal za brazinski magazin, ima novu make up liniju, novu kolekciju odjeće, a počela je sa snimanjem i novog albuma nakon što je izašao singl s Rihanom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene