NEMA ZA STANARINU

KONAČNI KRAH POZNATE GLUMICE Zaglibila u dugovima i prijeti joj bankrot

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznata po brojnim skandalima, lijepa glumica nikako da nađe pravi put.

Nakon što se Lindsay Lohan našla se u centru medijskog skandala zbog fizičkog obračuna s bivšim zaručnikom Egorom Tarabasovom, problematična glumica opet je u centru pažnje. Iako je nedavno zarađivala 5 milijuna funti po filmu, sada joj prijeti bankrot. Naime, američka glumica kasni s plaćanjem stanarine za njezin 3.5 milijuna funti vrijedan londonski stan u kojem trenutno živi, piše Daily Mail.

Pogledaj i ovo showbuzz ŠOKIRALA NEODGOVORNO Trudna glumica ne ispušta pivo i cigaretu iz ruke

Ukoliko Lindsay ne plati stanarinu na vrijeme, a ona iznosi gotovo 78 tisuća funti, odvjetnici vlasnika stana pripremili su papire za sud koji će je odvesti u bankrot. No, ovo nije prvi put da glumica nije platila stanarinu. Prije četiri godine, prijatelj problematične glumice tvrdio je kako je Lindsay od njega tražila 5000 funti za stanarinu na Beverly Hillsu.

No, Lindsay ovog puta nije dužna samo vlasnicima stana. Njezin biši zaručnik, 23-godišnji Tarabasov, tvrdi kako mu je holivudska glumica uzela 24 tisuće dolara vrijedne stvari, uključujući Rolex, dizajnersku odjeću i mali zlatni privjesak u obliku križića. Egor se već obratio policiji i zahtjeva da je uhiti zbog krađe, tvrdi izvor blizak Egoru Tarabasovu.

''Lindsay je u apsoludnom rasulu. Potrošila je sav svoj novac i praktički se dovela do bankrota. Cijela situacija je krajnje tragična i ovo je za Lindsay zbilja šokantan krah.'', zaključio je prijatelj blizak Egoru Tarabasovu.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene