Lidija uzvraća!

Progovorila o golišavim izdanjima: "Uvijek ima frustriranih ljudi"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lidija Bačić otvoreno je progovorila o privatnom životu.

U Repušnici pokraj Lonjskog polja prošlog je tjedna bilo i više nego veselo.Seoska idila kulisa je za novi videospot Lidije Bačić.

Pogledaj i ovo Baby Lasagna - 7 Opa! Baby Lasagna ponovno na tronu kladionica, pohvalio se i da je dobio dres hrvatske nogometne reprezentacije!

''To je jedna vesela ljubavna pjesma. Govori o jednoj curi, dakle o meni, koja je sretno zaljubljena. Ona pršti od te ljubavi, pita se da li nju taj frajer voli, jer se mi sve žene u jednom trenutku zapitamo da li nas voli frajer, pa onda razmišljamo o prekidu, o svemu i svačemu'', kroz smijeh priča pjevačica Lidija Bačić za IN Magazin.''Ovo je moja prva suradnja s Lidijom i baš mi je veselje. Lijepa žena, puna života. Pjesma je zabavna i vesela, takav će biti i spot'', otkrio je redatelj spota Darko Drinovac.

Priroda i zelenilo Lidiji su se učinili idealnim za jedan, kako kaže, svjež proljetni spot. ''Osjetit ćete dašak proljeća, i ljeta, neke radosti. Ja obožavam proljeće, nekako kako cvijeće cvjeta, tako i ja cvjetam'', otkrila je Lidija koja, kako kaže, trenutno je zaljubljena. ''Pa nisam zaljubljena u frajera, ako me to pitate, ali zaljubljena sam u život, u pjesme, u prijatelje, u izlaske, u koncerte, u nove pjesme, ja sam u sve zaljubljena. A kad dođe frajer, onda će bit još dodatno ta radost'', priznala je Lidija i otkrila kakav njezin budući dečko treba biti. ''Pa mora biti veseo kao i ja, naravno, mora me svaki dan uveseljavati, meni je to najbitnije od svega'', rekla je Lidija.

A uz to, šali se Lidija, mora biti crn, visok i zgodan, nikako ne smije biti umišljen. ''Ja više volim one samozatajne frajere koji kuliraju, kako bih rekla, kad se frajer previše pravi važan, onda mi je to onako'', rekala je Lidija. Fizički izgled je važan, dobro to zna i Lidija koja fanovima na društvenim mrežama, ali i u svojim spotovima, tu i tamo voli zagolicati maštu. ''Ja stvarno uživam u životu i ne vidim ništa negativno u svemu ovome što ja radim, šta rade moje kolegice, ali naravno da uvijek ima tih frustriranih ljudi koji vole tipkati i oni se vjerojatno ničim ne bave u životu, pa im je samo ovo bitno. Vjerojatno ih prsti zabole od pustog tipkanja'', rekla je Lidija. 

''Mislim da je dobar izgled samo pozitivna stvar, mislim to nikad nije odmoglo, još ako dobro pjevaš i imaš dobu pjesmu, to je onda cijeli paket. Ona je užasno pozitivna i draga i ništa joj nije problem'', rekao je Drinovac . ''Mislim da je uz, naravno, glas bitan i taj izgled. Tako da je u biti najbitnije da je sve u paketu. Ono što vidim da komentiraju svi moji kolege i općenito svi moji pratitelji da o meni nema ništa negativno da se priča, i to mi je jako drago jer za svakoga imaju nešto za povezati iz prošlosti. Ovo je radio, bio je s ovim ili onim. Mene, hvala Bogu, nemaju s kim povezati. Drago mi je da je tako i neka tako i ostane'', priznala je Lidija.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene