Samo najbolje

Lepa Brena spava u bivšoj Titovoj rezidenciji

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Lepa Brena pjevačica je poznata u cijeloj regiji, a i šire. Da voli luksuz nikada nije skrivala, a sada se i premjestila u Titov apartman.

Kako se Lepa Brena priprema za koncert za Valentinovo? Pa novi apartman je sasvim dobar početak. Iako je više od 30 godina odsjedala u hotelu Park, Brena se zaželjela promjene. No, to nije bilo kakva rezidencija, već ona u kojoj je prije uvijek odsjedao Josip Broz Tito kada bi došao u Novi Sad.

Pogledaj i ovo Lepa Brena - 4 nadmašila samu sebe Najskuplji spektakl viđen na Balkanu: Pogledajte što je Lepa Brena napravila u Sarajevu i tko joj se pridružio u ovoj senzaciji!

Lepa Brena uživa u Miamiju – objavila privatne fotografije na Facebooku

Time je Breni ukazana velika čast jer su u toj rezidenciji boravila velika svjetska imena poput bivšeg predsjednika Finske, posrednika Ujedinjenih nacija za Kosovo, ali i neke zvijezde poput Billy Idola i talijanskog nogometaša Roberta Mancinija.

'Breni je pružen potpuni komfor. Ovaj apartman je nešto najbolje što hotel nudi, a noć u njemu košta oko 220 eura', otkrio je izvor za Kurir. Apartman ima spavaću sobu s jednim krevetom, spavaću sobu s francuskim ležajem, zasebnu radnu sobu, dnevni boravak i dvije kupaone. 'Namještaj u apartmanu izabrao je sam Tito davne 1977, kad je Novu godinu čekao u Novom Sadu. Priča se da je tada posljednji put plesao sa suprugom Jovankom. Vlasnici hotela nisu ga mijenjali otada, samo su ga restaurirali', napominje isti izvor.

'Bit će mi interesantno vidjeti kako taj apartman izgleda danas! Nadam se da je krevet dobar i da ću se lijepo naspavati! Meni je najbitnije da se prije koncerta dobro odmorim i pripremim da bih na sceni mogla dati svoj maksimum. Novi Sad u mom srcu ima posebno mjesto i želim se ovim koncertom odužiti svima koji me vole i podržavaju sve ove godine', poručila je Brena ususret koncertu u Novom Sadu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene