OMG!

Nakon 20 godina istina izašla na vidjelo: Oni su bili zajedno!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Poznato je kako je Leonardo DiCaprio bio u vezama s mnogim ljepoticama, a sada na listu može dodati i seks bombu iz 90-tih.

Riječ je o Bobbie Brown koja se proslavila u spotu 'Cherry Pie' rock benda Warrant. Sve detalje o svojem turbulentnom životu objavila je u svojoj biografiji 'Dirty Rocker Boys: Love and Lust on the Sunset Strip'.

Bobbie i Leo upoznali su se na jednom VIP partiju nakon koncerta, a on je tada imao svega 19 godina. Bila je to godina prije nego li se proslavio u filmu 'Romeo i Julija' Baza Luhrmana.

Pogledaj i ovo Kelly Rohrbach i Leonardo DiCaprio - 3 pamtimo je i iz Baywatcha Nakon prekida s Leonardom DiCaprijom utjehu je pronašla u milijarderu, a njene nove fotografije otkrile su lijepe vijesti!

>> Oliver Stone: 'Bolje da ste DiCapriju dali ulogu Christiana Greyja'

'Otkopčala sam njegove hlače i posegnula u bokserice. Posramio je i Tommy Leeja'
, počinje vruću istinitu priču koja joj se dogodila upravo sa slavnim glumcem koji je prije nekoliko dana proslavio i svoj 39. rođendan. Tada je DiCaprio postavio neobično pitanje: 'Bobbie, imaš li koju bolest? A što je s gonorejom? Jesi se testirala?' 'Uzbudila sam se. Da me bar Tommy može vidjeti sada. Leo je bio tako nevin i napaljen. Ja sam s druge zaručena, bila sam udanai rodila sam. Trebala sam muškarca', piše Bobbie u svojim memoarima.

Seksi plavuša sedam ke godina starija od Lea, a tada je izlazila s rockerom Montley Cruea Tommyjem Leejem koji je nakon prekida s Bobbie završio u vezi s još jednom seksi plavušom – Pamelom Anderson. S obzirom na ovo što je za sada izašlo u javnost, ta biografija će biti megahit!

Podsjetite se i seksi Bobbie u spotu 'Cherrie Pie'! E to su bila vremena...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene