Celebrity MasterChef

Glumac u kuhinji: 'U režiji pokušavaš skupiti tim ljudi, a u kulinarstvu skup začina'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Leon Lučev uživa u kuhanju u Celebrity MasterChefu! Ipak, kuhanje nije njegova primarna ljubav.

Leon Lučev slavni je hrvatski glumac kojem kuhanje nije strano. Budući da je rodom iz Šibenika najviše voli mediteransku hranu, ali kao glumac često je putovao i isprobao različite kuhinje.

Pogledaj i ovo Leon Lučev obiteljski izlazak Leon Lučev snimljen u rijetkom izlasku sa suprugom i kćerkicom, a za to su imali važan povod!

'Jeo sam svakakvu hranu. Budući da sam jako puno putovao, puno sam i jeo na različitim mjestima. Gdje god bih se našao probao sam tradicionalnu hranu tog mjesta. Vizualno mi je možda najegzotičnija bila hrana u Kini, svi ti mravići i kukci', otkrio je Leon.

Priznaje da voli kuhati, no ipak više voli glumu. Ja nisam čovjek kojemu je kuhinja primarna ljubav.U nekim jelima sam blizu nečeg što je stvarno dobro kao što su brudeti ili morske paste, to je ono što mogu vrhunski spremiti. Ali nikako se ne bih mogao nazvati profesionalcem u kuhinji', objašnjava te dodaje: 'Kuhanje je apsolutno vrsta umjetnosti. Kuhanje i režija su jako slične umjetnosti. U režiji pokušavaš skupiti jedan tim ljudi, a u kulinarstvu skup začina i namirnica kako bi realizirao neku svoju ideju'.

Budući da voli učiti nove stvari, uživa u MasterChefu. Do sada je naučio koliko je bitno lijepo servirati hranu. 'Stvarno nisam osoba koja pati na izgled hrane, nikad mi to nije bilo bitno. No, kad sam došao ovdje malo sam promijenio stajalište. Naučio sam koliko je bitno da tanjur lijepo izgleda', kaže. Iza njega je petnaest epizoda, a svojim kulinarskim eksperimentima Leon će nastaviti oduševljavati članove žirija, ali i učiti nove stvari.

Celebrity MasterChef gledajte u nedjelju u 21:45h, a ponedjeljkom i utorkom od 22:15h na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte OVDJE. Najnovije vijesti pratite na službenoj stranici.

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene