'Before The End'

Legenda nikad ne umire! Snima se novi dokumentarac o rock ikoni!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jim Morrison bio je i ostao legenda rocka. Njegove pjesme poznate su i staroj i mladoj publici stoga se i snima novi dokumentarac.

Iako je preminuo prije više od 40 godina, legenda o njemu i dalje živi! U srcima pravih rockera, Jim Morisson uvijek će biti živ i upravo zbog toga ne iznenađuje velikki interes za snimanjem dokumentarnog filma o njegovom liku i djelu.

>> Jim Morrison pomilovan 39 godina nakon smrti

Pogledaj i ovo showbuzz Stalno se svađali i varali Iz kultnog benda otišao je zbog žene koja mu je bila muza, a oboje su umrli kada im je bilo 27

Jim Morrison rođen je 8. prosinca 1943. godine, a premiuo je 3. lipnja 1971. godine. Sve oo što se događalo između, bio je čisit rock 'n' roll. Barem sudeći prema riječima onih koji su ga poznavali. U dokumentarcu 'Before the End: Jim Morrison Comes Of Age'.

Dokumentarac će pratiti njegov turbulentni život od rane mladosti pa sve do smrti. U njemu će govoriti i članovi Jimove obitelji pa tako i brat Andy Morrison, ali i jedan od tehničara benda, Gareth Blyrha.

Do sada je objavljeno nekoliko dokumentaraca o legendarnim Doorsima poput 'Mr. Mojo Risin': The Story Of L.A. Woman', film o posljednjem albumu benda u kojem je sudjelovao i Morrison.

 Objavljeno je i na desetke biografija, a jedna od najznačajnijih je ' Riders on the Storm – Moj život s Jimom Morrisonom i grupom The Doors' koju je napisao bubnjar grupe, John Densmore, a objavljena je 1990. godine te je dosad imala i nekoliko reizdanja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene