Manekenski svijet

Dobila otkaz jer je ostala trudna - Bila im je 'predebela'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Da se i slavne manekenke susreću s problemima na poslu pokazuje i slučaj slavne Lare Stone koja je dobila otkaz jer je ostala trudna.

Slavna ljepotica Lara Stone krasila je naslovnice najprestižnijih svjetskih magazina, no sve se promijenilo kada je ostala u drugom stanju. Kada je bila tri mjeseca trudna dobila je otkaz jer je klijent mislio kako je predebela!

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio Umirovljena manekenka Blještava haljina istaknula je svu njenu ljepotu, posebno srcoliki dekolte koji nije mogao proći nezamijećeno

Seksi Lara Stone: 'Stalno su mi govorili da sam ružna!'

Lara je priznala i kako se nakon poroda često susretala s diskriminacijom na poslu u svijetu modelinga, posebno jer nije u rekordnom roku skinula nakupljene kilograme u trudnoći.

30-godišnja svjetska manekenka ispričala je kako ju je jedan klijent stalno mjerio kako bi se uvjerio da  je 'prave veličine', a od svog tog stresa Lara je na kraju završila na odvikavanju od alkohola.

'Bila sam jako uzrujana tada. Tek sam saznala da sa trudna i osjećala sam se jako ranjivo oko svega. Više nisam imala posao. To je bilo to, kraj svega što sam znala, život kakav je bio do tada', rekla je Lara danas ponosna mama sina Alfreda koji je navršio godinu dana, piše DailyMail.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene